Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
olur böyle kazalar
Paylaşım için sağol ümitAlkis
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
HiHiHi
Bu ne yaaa Ümit...
Direk acileHi
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bu arada doktoruda tebrik etmek lazım hastasınla bire bir ilgilenmiş .AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:bu arada doktoruda tebrik etmek lazım hastasınla bire bir ilgilenmiş .AlkisAlkis

Telefonunu alsaydın...
Nolur nolmaz...SiyirdimSnifsinf
Bul
Hakkikaten kötü olmuş...
Bul
Paylaşım için saol Ümit.

Benimde elime batmıştı bir defa. Günlerden 1 Ocak. Hemen acile, hiç çıkarmaya uğraşmadım, iğnenin ucundaki ters çentik bir defa ete girdimi artık geri çıkmaz. İğnenin palasını kesti ve girdiği yönden devam edip çıkarmıştı doktor. 1 Ocakta insanlar evlerinde oturur, ayılmaya çalışırlar senin ne işin var balıkta demişti. Bende yeni yılı denizde kutladım demiştim onaGulumse .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Alkispaylaşım için teşekkürler...Alkis
buradan alınacak ders iğne girerse eğer çıkarmaya çalışmamak
Bul
Önemli bir video..Paylaşıma teşekkürler..

Balıkçılık ile uğraşan herkesin yanında kaliteli bir yan keski pensi taşıması çok doğru olur.Tabii bu videodaki durum için değil ama iğnenin ucu bir taraftan çıkarsa işe yarıyor..
Bul
geçen hafta serçe parmagıma kıvrılan yerine stoper ine kadar girdi rapalanın iğnesi 2 3 gün agrıdı çok acı veriyor gerçekten
Bul
Mayıs ayında bir abimiz çinekop avında yanındaki arkadaşın kafasına yapıştırmıştı kaşığı , Allah tan hastane çok yakındı 3-4 dikiş atıldı. Gerçekten her avcıyla balığa gitmek veya yanyana balık tutmak bazen düşündürüyor...
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi