Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben gorevimi yaptim
balık kraker çok güzelGulumse
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:balık kraker çok güzelGulumse
HappyHappyHappy
evet Hidir ,kahvenin yaninda iyi gidiyorKahve
Bul
Faruk reis çok güzel görüntüler dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Faruk reis çok güzel görüntüler dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
tesekkurler Esref...sizlerede bol balikli avlar dilerimSeerf
Bul
Faruk abi ortadaki kaşık ile neler aldın(daha önceki avlarda)
Bende de var benzeri.Hiç kullanmadım...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi ortadaki kaşık ile neler aldın(daha önceki avlarda)
Bende de var benzeri.Hiç kullanmadım...
Bahadir ben onu ilginc buldugum icin aldim..hatta ambalajinin icinde 3 boy olmak uzere ,3 adet vardi..yanlis hatirlamazsam fazla pahalli bir seyde degildi..
simdi gelelim ne tuttuguna..ben bunlar ile,istavrit,uskumru tuttum...buna palamutta atlar diye umit ediyorum...yani yuzey baliklarinda is yapiyor,kenara atilacak degil
Bul
tuzlu tuzlu güzel olur balık kraker..Siyirdim deniz ana bu sefer cömert değilmiş faruk abi ama olsun... eski günlerde tuttuklarına say...sinarit gerçekrten çok hoş çıkmışAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:tuzlu tuzlu güzel olur balık kraker..Siyirdim deniz ana bu sefer cömert değilmiş faruk abi ama olsun... eski günlerde tuttuklarına say...sinarit gerçekrten çok hoş çıkmışAlkis
tesekkur ederim Huseyin...
fakaaat tam olmadi cevabin...senden senaryolu bir cevap bekliyordum...bir seyler bulamadin mi?Siyirdim
Bul
Bereketli olsun Faruk Bey. Balık az da olsa o sularda rapala gezdirmek büyük keyiftir.
Son fotoğrafta çok güzel çıkmış.
Rastgele.
Bul
balıkoltası yazdı:Bereketli olsun Faruk Bey. Balık az da olsa o sularda rapala gezdirmek büyük keyiftir.
Son fotoğrafta çok güzel çıkmış.
Rastgele.
tesekkurler Birol..hakikaten rapala gezdimek keyifli oluyor..hele-hele deniz de biraz sakin ise..
sizlerede rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi