Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selimiye'den manzaralar
Fikret abi paylaşım için teşekkürler...
Çok güzel kareler, aşıklar adası da çok güzelmiş.Gerçekten çok yüksek kayalıklar.Mağaranın olduğu geçit de oldukça ilginç.(Bilmediğin yere girmemişsin gerçiBobo)
Senin için güzel bir tatil olmuş.
Tekrar hoşgeldin...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yalova tatar yazdı:harika fiko teşekkürlerAffetAlkisSeerf videoyuda bekliyoz .selimiye nereye bağlı bi yerleşke onuda yazsan.Wink
Köylüm Selimiye Marmaris'e bağlı.Hisarönü körfezinde.Marmaris'ten Datça istikametine giderken yaklaşık 10 km.sonra ana yoldan sola ''Hisarönü'' sapağı var,o yola girdinmi yol seni götürüyor zaten.Kızkumu,Orhaniye aynı güzergahta.Daha sonra Bozburun geliyor.Harika bir körfez,açık denizi hiç görmüyorsun sanki çok büyük bir gölde gibisin.Tekne gezileri bile muhteşem.Hertaraf yemyeşil orman ve sayısız koylarla,adalarla bezenmiş.1996 tatilimi Bozburun'da geçirdim.2005 te ise (emekli olduktan 2 hafta sonra arabamla tekrar karış karış oraları gezdim ve Selimiye'de kaldım.Foruma ilk üye olduğum tarihlerde ''tatilde balık avı'' konulu Selimiye'de çektiğim bir de videom var.Gerçekten görülmesi gereken bakir kalmış nadir yerlerimizden bir inci..Yanılmıyorsam Fikret geçen yıl da oranın fotolarını-özellikle kızkumu- foruma koymuştu ve ben de eklemeler yapmıştım.Forumda olacak.Kalacak yer konusunu merak eden arkadaşlar var ise;kalacak yer çok.Otel,apart,motel ve pansiyon çok.Çoğu da denize sıfır.Yalnız temmuz ve ağustos ayları yoğunluktan dolayı önceden yer ayırtılması yararlı olur.
Elimde Selimiye ve Hisarönü körfezine ait sayısız foto ve video var.Fikret kardeşim uygun görürse bu konuya eklerim..
Bul
Fiko şu an cnn Selimiyeyi tanıtıyorHappy
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Köylüm Selimiye Marmaris'e bağlı.Hisarönü körfezinde.Marmaris'ten Datça istikametine giderken yaklaşık 10 km.sonra ana yoldan sola ''Hisarönü'' sapağı var,o yola girdinmi yol seni götürüyor zaten.Kızkumu,Orhaniye aynı güzergahta.Daha sonra Bozburun geliyor.Harika bir körfez,açık denizi hiç görmüyorsun sanki çok büyük bir gölde gibisin.Tekne gezileri bile muhteşem.Hertaraf yemyeşil orman ve sayısız koylarla,adalarla bezenmiş.1996 tatilimi Bozburun'da geçirdim.2005 te ise (emekli olduktan 2 hafta sonra arabamla tekrar karış karış oraları gezdim ve Selimiye'de kaldım.Foruma ilk üye olduğum tarihlerde ''tatilde balık avı'' konulu Selimiye'de çektiğim bir de videom var.Gerçekten görülmesi gereken bakir kalmış nadir yerlerimizden bir inci..Yanılmıyorsam Fikret geçen yıl da oranın fotolarını-özellikle kızkumu- foruma koymuştu ve ben de eklemeler yapmıştım.Forumda olacak.Kalacak yer konusunu merak eden arkadaşlar var ise;kalacak yer çok.Otel,apart,motel ve pansiyon çok.Çoğu da denize sıfır.Yalnız temmuz ve ağustos ayları yoğunluktan dolayı önceden yer ayırtılması yararlı olur.
Elimde Selimiye ve Hisarönü körfezine ait sayısız foto ve video var.Fikret kardeşim uygun görürse bu konuya eklerim..

mehmet abi okadar güzel anlatmışınki okadar olur eline sağlık dediğin gibi önceden yer ayırtmak gerekir abi memnuniyetle resimlerini bekliyorum.Alkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Fiko şu an cnn Selimiyeyi tanıtıyorHappy

evet orhan abi cnn arkadaşlar geldi bende balıktaydım.Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Fikret abi paylaşım için teşekkürler...
Çok güzel kareler, aşıklar adası da çok güzelmiş.Gerçekten çok yüksek kayalıklar.Mağaranın olduğu geçit de oldukça ilginç.(Bilmediğin yere girmemişsin gerçiBobo)
Senin için güzel bir tatil olmuş.
Tekrar hoşgeldin...AlkisSeerf

hoşbulduk bahadır evet çekim yaparken girdim öbür ucunakadar gideyim dedim yarı yolda birden derinleşti tırsıp hemen geriye döndüm gerçekten görülmeye değer yerler.AlkisSeerf
Bul
Harika yerler...Burada insanın ömrü uzar...Gulumse

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Bu fotolar da benden.
Selimiye dahil olmak üzere Bozburun,Orhaniye (kızkumu) Hisarönü körfezinden kareler.Hepsi biribirine çok yakın zaten..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Devamı....

Bul
Devamı....

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlgi:Marmaris-Selimiye-Bozburun-Kızkumu bucalıfikret 23 12,097 15-08-2008, 19:18
Son Yorum: balıkçı0742

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi