28-07-2009, 07:21
Her zamanki zerafet ve akıcılık.
Teşekkürler Ahmet Abicim.
Alabalık Avcısı Denilen Garip Yaratık 1
|
28-07-2009, 07:21
Her zamanki zerafet ve akıcılık.
28-07-2009, 10:26
1. ve 2. bölümleri merakla ve heyecanla okudum harika anlatımın sonu benide duygulandırdı,
okurken şunu anladım büyük balığın vurduğu andaki adranalinin sonucundaki kalp atışının değişmesi demekki herkeste oluyormuş nefes sesimin değişmesi ve nefes sesimi duyuşum demekki herkeste oluyormuş dedim,balığı tuttuktan sonraki heyecan yani normalde yapılmayacak ufak hatalar oluyormuş dedim kendimi gördüm yazıda.bence bu işi severek isteyerek gönülden yapan herkes bu heyecanı fazlasıyla yaşıyor. ahmet abi bizde o alabalık avcılarını sayende iyi tanıyoruz ve içimizde olmasındanda onur duyuyoruz. ![]() ![]()
28-07-2009, 10:41
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi yazilanlari dikkatlice okudum,ilk sayfada bir yer varki,o noktada bende varim Faruk... Sende de gizli bir potansiyel var demek... ![]() İlgine teşekkürler...
28-07-2009, 10:53
MaVrUşGiL yazdı:Anlatımla ilgili söyleyebileceğim tek şey Sevgili Serkan... Ben bu yazıyı uzun zaman önce ve çok büyük bir kırgınlık ile yazmıştım.Bana bu camiada çok tanınmış insanlar ,ağ ve serpme ile alabalık avladığımı gördüklerini söyleyerek iftira atmışlardı.Asla olta atmayı bilmediğim konu ile ilgim olmadığını yazmışlardı. Ben herkesi ortaya davet ederek hesap sormak ve hesap vermek istemiştim.Tabii hiç kimse gelmedi.. En sonunda bu yazıyı yazarak tüm forumlara göndermeyi düşündüm.Çünkü bu yazıyı ,ancak bu işi bilen ve bu duyguları yaşayan yazabilir..Böylece hem kendimi aklamış ,hem de bana iftira atanları utandırmış olacaktım. Daha sonra kin besleyen insanın kendini de huzursuz ettiğini düşündüm.Konuyu Allaha havale ettim ve olayı unuttum. Tabii bu yazıyı da değecek arkadaşlar ile yani sizerle paylaşmak istedim..Lütfen yeri konusunda sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap... Sadece imkan varsa iki yazıyı birleştir...Karakter kısıtlaması olduğu için iki bölümde yazmak zorunda kaldım.Okuyan arkadaşlara zorluk olmasın... Selamlar...
28-07-2009, 11:17
ahmet abi forum dünyasında her zaman böyle şeyler olmuştur ve olmaya devam edecektir,benim balıkçılığımla uğraşamadılar çünkü geldim boğazda tek kanca istavrit ile lüfer tutuluru lüfer ustası diye geçininen adamın yanında onun kestirdiği balıkları seyrederken tek gözümle tuttum
![]() gittim narlıda uzun olta yapmayı bilmeyenlerin gözleri önünde (site harici oranın yerlisinden bahsediorum)uzun olta ile kofana çektim, saroza gittim tavsiye edilenden başka takımla sinarit çektim, levrekler malum zaten herzaman oluyor. yani baktılar balıkçılığımla ugraşamıyorlar başladılar iftiralar atmaya,yeri geldi siteye para için baktığım ima edildi reklam gelirlerinin nereye gittigi belli olmadıgı söylendi,sarozda menfaat güddüğüm söylendi,bazı arkadaşları küçümsediğim gibi iftiralar atıldı ses kayıtlarımın oldugu söylendi, daha neler neler anlatamam anlatsam şaşırır kalırsın. benkimine hırsla cevap verdim kiminle muatta bile olmadım. ama ben alnımın akıyla buradayım onlar yoklar. benim bu siteden tek kazancım var dost edinmek,Türkiyenin heryerinden dost edinmek için burada bulunuyorum parayla pulla tek işim olabilir oda sitenin aylık server parasını çıkartmak o çıksın gerisi beni ilgilendirmez ki yönetim odasında herşey kuruşuna kadar yazılıdır admin arkadaşlar görmektedir.parmağımı site yüzünden kullanamıyorum bununla bile dalga geçen sitenin daimi üyesi arkadaş var parmağımdaki ağrıyı yüzüme vuran oldu 2 ay sonra elimden ameliyatım var o zaman bakalım ne diyecek.dobra olmadığım konusunda şüpheleri olanlara güldüm zamanında. iyi olan hırpalanmaya çalışır ama iyiler herzaman kazanır. yazının anlamı çok büyük herşey ortada görünüyor tekrar teşekkürler. konuyu birleştirdim böyle daha güzel oldu.
28-07-2009, 12:06
(Son Düzenleme: 28-07-2009, 12:51, Düzenleyen: balıkoltası.)
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi forum dünyasında her zaman böyle şeyler olmuştur ve olmaya devam edecektir,benim balıkçılığımla uğraşamadılar çünkü geldim boğazda tek kanca istavrit ile lüfer tutuluru lüfer ustası diye geçininen adamın yanında onun kestirdiği balıkları seyrederken tek gözümle tuttum Diğer bir forumda banada yaptılar Nihat. Çinekop raporlarımda verdiğim detaylı takım bilgileriyle reklamımı yapıyormuşum. ben ne düşünüyorum, millet ne düşünüyor. Boşver. Takmamak lazım kafaya.
28-07-2009, 12:54
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi forum dünyasında her zaman böyle şeyler olmuştur ve olmaya devam edecektir,benim balıkçılığımla uğraşamadılar çünkü geldim boğazda tek kanca istavrit ile lüfer tutuluru lüfer ustası diye geçininen adamın yanında onun kestirdiği balıkları seyrederken tek gözümle tuttum Sevgili Nihat... Senin yazdıkların da bana ilginç geldi...Ben kendimi bu konuda tek sanıyordum..Sana bile yaptılarsa benimki önemini kaybetti zaten... Burada bir emek veriyorsan belli bir oranda para kazanacaksın.Hiç olmazsa masraflar için...Ötesi de kimseyi ilgilendirmez...Netice olarak herkes istiyerek burada bulunmaktadır... Lakin forumlarda özellikle yönetici konumunda olanlar ,artı özellikleri olması gereken ,topluma faydası olacak ve gerçekten yönetebilecek kişiler olmalı.Yöneticiler hem vicdani hem hukuki değerlerine sahip çıkan kişiler olmalıdır. Bir çok foruma baktığımızda kişiliğini geliştirememiş ,kompleksli yöneticilerin kendilerini tatmin platformu olarak kullanıldığını görüyoruz. Ama doğru amaçlarda yol alanlar mutlaka bir yerde ,bir şekilde karşılaşacaklardır.. Desteğin benim için önemlidir... Teşekkür ederim...
28-07-2009, 12:56
LeVrEkCi yazdı:1. ve 2. bölümleri merakla ve heyecanla okudum harika anlatımın sonu benide duygulandırdı, Ben de sizlerle ve tüm Arkadaşlarım ile burada beraber olmaktan gurur duyuyorum... İlginize teşekkür ederim...
28-07-2009, 13:10
ahmet abi herkesin içinde olan duygular paylaşım için teşekkürler
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
28-07-2009, 15:13
Vay canınıa
yazdıklarınızı okudum Hayretler içinde kaldım Bende bir arıza var galiba Ben bu siteye iyi vakit geçirmek ve neredeyse dünyanın her yerinden dostlar edinmek için giriyorum Dedikodu yapmak hiç aklıma gelmemişti. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|