Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spin Makine Tavsiyesi
Yok Abi ben cash para saymayı severim Siyirdim Bakalım kredi kartı kullanan bir arkadaşla konuşmak kalacak herhalde Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Yok Abi ben cash para saymayı severim Siyirdim Bakalım kredi kartı kullanan bir arkadaşla konuşmak kalacak herhalde Smile
Nedim,şimdiden hayırlı olsunAlkisbu sene balık avı paylaşımların bol olur inşallahGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Nedim,şimdiden hayırlı olsunAlkisbu sene balık avı paylaşımların bol olur inşallahGulumserastgele.

Teşekkür ederim Abi Gulumse Ama öncelikle kamera almam ve kendimi çekmem lazım Siyirdim Ama yazlıkla yanımda eşim de olacağı için onun cep telefonundan çekim yapabiliriz.Tabi eşimi avlağa götürmemin bir yolunu da bulmam gerekiyor.Evin hemen önünden birkaç balık yakalayabilirsek görüntü kesin .Çok sakin ve kırmalık bir yer.Umutluyum , asıl sorunum yem gibi görünüyorSiyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Nedimim şimdiden hayırlı olsun diyelimmi..

Tatilinde tadını çıkar bence yengeyide bir şekilde nasıl olsa kameraman yaparsın..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
thunderbolt yazdı:Shimano Saros ile Daiwa Coastal Inshore spinning makinelerini beğendim doğrusu Siyirdim Senin söylediğin Shimano Sahara yada Symetre de alınabilecek makinelere benziyor .Tabi kullanmadan konuşuyorum , fiyatlarına göre Siyirdim

Shimano sarosa kadar çıkıyorsanız almışken stradic alınır.Smile
daiwa coastal da güzeldir. bunlar orta sınıf makinelere giriyor.
sahara ve symetre ise giriş üstü..giriş üstleri bile burdaki birçok markadan iyidir tabi.
Bul
Shimano Stradic 'in 3 adet farklı fotosu olan makine var . Hangisi söyledin ? Bir de aralarında 50-60 dolar fark var.O zaman gerçekten zorlanmış olurum.Çünkü bugünlerde harcamalar biraz yüksek Wink
Bul
thunderbolt yazdı:Shimano Stradic 'in 3 adet farklı fotosu olan makine var . Hangisi söyledin ? Bir de aralarında 50-60 dolar fark var.O zaman gerçekten zorlanmış olurum.Çünkü bugünlerde harcamalar biraz yüksek Wink

Stradic FI modelini demiştim. Fiyatı biraz yüksektir tabii ama çok kalitelidir.
Uygun fiyat-performans ve gümrüksüz alışveriş için de yine sahara derim.
Bul
thunderbolt yazdı:Teşekkür ederim Abi Gulumse Ama öncelikle kamera almam ve kendimi çekmem lazım Siyirdim Ama yazlıkla yanımda eşim de olacağı için onun cep telefonundan çekim yapabiliriz.Tabi eşimi avlağa götürmemin bir yolunu da bulmam gerekiyor.Evin hemen önünden birkaç balık yakalayabilirsek görüntü kesin .Çok sakin ve kırmalık bir yer.Umutluyum , asıl sorunum yem gibi görünüyorSiyirdim
abi telefonları değiştirsen yani eşinle senin kamerasız teli değiştirsen ava gittiğin zamanlarda WinkBoboSiyirdim
Bul
balıkoltası yazdı:Stradic FI modelini demiştim. Fiyatı biraz yüksektir tabii ama çok kalitelidir.
Uygun fiyat-performans ve gümrüksüz alışveriş için de yine sahara derim.

Gümrüksüz alışveriş için bir limit var mı ?
Bul
thunderbolt yazdı:Gümrüksüz alışveriş için bir limit var mı ?

Var tabii. kargo dahil 125 doları geçmemek gerekiyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Shimano Spinning Kamisa Makine tavsiyesi waspix 2 2,366 24-06-2014, 16:19
Son Yorum: waspix
  surf kafa makine tavsiyesi LeVrEkCi 5 1,741 30-05-2014, 09:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  İzmir Çipura Levrek Avı için malzeme tavsiyesi smyrna 4 1,779 21-12-2013, 21:11
Son Yorum: orhanekmekci
  acil kamış tavsiyesi LeVrEkCi 6 1,489 22-11-2013, 19:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  Zoka tavsiyesi , verimi ve kullanımı 34lonely 5 2,478 29-10-2012, 21:31
Son Yorum: nihatkr
  Bayan için kamiş-makine tavsiyesi 34lonely 10 2,475 21-09-2012, 13:45
Son Yorum: Mufi
  Olta ve makine tavsiye ? braddock26 18 4,472 10-02-2012, 23:05
Son Yorum: kılçık
  Yeni başlayanlar için kıyı balıkçılığı ekipmanları tavsiyesi engyldrm 14 5,218 11-06-2009, 08:50
Son Yorum: engyldrm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi