Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kastamonu'nun Alabalıkları
balıkcı uğur yazdı:ahmet abim eline sağlık süper bir av olmuş alabalık etide çok lezzetli oluyo
afiyet olsun BoboAlkisAlkisAlkis

Sağolasın Evlat....

Sen de anlıyorsun bu işten...Wink

Sevgiler...
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi ozleyecegiz alabaiklarin o muhtesem fotograflarini..
neyse artik denizdende guzel raporlar gelir
rastgeleSeerf

Faruk Kardeşim...

Gönderilen resimler bölümüne bir baktım..Neredeyse yarısını ben yollamışım...Happy..Milleti bıktırmadan kısa keselim dedim...Yoksa bizdeki raporlar buraya sığmayabilir....

Hem üzülme...İnşallah önümüzdeki 50-60 sene burada olacağım..Yine yollarım...

Bakalım denizde ne kısmetimiz var...Aslında senden bize bir şey kaldığını sanmıyorum ama deneyeceğiz artık...Siyirdim

Sevgiler...
Bul
u_boy yazdı:bereketli ve afiyet olsun abi.tebriklerAlkis

Teşekkürler Ümit...

Selamlar...
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler ahmet abi şimdi bu güzel raporların müdavimiyken bir sene beklemek zor olacak yeni sezonunuz şimdiden daha bereketli olması dileğiyle rastgele selamlar. AlkisSeerfAlkis

Sevgili İsmail...

Gönülden olan iyi dileklerine aynı samimiyet ile teşekkür ederim...Bu av sezonu Manisaya gelmek programımızda var..Kısmetse Saruhanlıya geleceğiz..

İlgine teşekkürler...Selamlar...
Bul
orhanekmekci yazdı:Kastamonu ili içinde yakaladığınız alabalıkların renklerine baktıkca bu balığa olan ilgim iyice artmakta desem yalan olmazGulumsetebrikler Ahmet bey size ve arkadaşlarınızaAlkisAlkisafiyet olsunSeerf

Orhan Bey...

Haddim olmayarak ,geç kalmakla hata ettiğinizi ,naçizane hatırlatmak isterim...Ama tabii ki zararın neresinden dönülse kardır..

Alabalıkçıların arasına katılmanızı hasretle bekliyoruz...Alkis

İlginize teşekkürler...Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili İsmail...

Gönülden olan iyi dileklerine aynı samimiyet ile teşekkür ederim...Bu av sezonu Manisaya gelmek programımızda var..Kısmetse Saruhanlıya geleceğiz..

İlgine teşekkürler...Selamlar...
beklerim ahmet abi misafirim olursanız sevinirim manisa merkezdeyim ben yunt dağlarında bir keşif yaparız inşallah beraber.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
arkadaşlar bana müsade ben kaçtım sabah iş var herkese iyi akşamlar iş çıkışı bir deniz yoklaması yapacam kısmetse selamlar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:beklerim ahmet abi misafirim olursanız sevinirim manisa merkezdeyim ben yunt dağlarında bir keşif yaparız inşallah beraber.Gulumse

Sağol İsmail...

İnşallah seninle de görüşebilirsek çok mutlu olurum.Gelmeye gayret edeceğim..

Davetine çok teşekkür ederim..
Bul
bahriyeli yazdı:arkadaşlar bana müsade ben kaçtım sabah iş var herkese iyi akşamlar iş çıkışı bir deniz yoklaması yapacam kısmetse selamlar.Gulumse

Rastgele ve iyi geceler İsmail...
Bul
Alabalıklı raporlar yeni sezona.
Hayırlı olsun.Rose
Şimdi sıra denizde.Yine hayırlı olsun.Rose
Manisaya gelince lütfen benimde haberim olsun.
Üstatla mutlaka tanışmak isterim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Adapazarı ve Kocaeli'nin Alabalıkları aygroup 36 5,469 11-08-2011, 13:23
Son Yorum: ufuktan26
  Adapazarı'nın Alabalıkları aygroup 41 5,313 18-07-2009, 22:27
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çanakkale'nin Alabalıkları aygroup 37 5,012 13-07-2009, 17:32
Son Yorum: aygroup
  Sezonun ilk ALABALIKLARI, Mehmet Usta 16 5,162 25-11-2006, 11:15
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kastamonu Evrenyeli de avlanacağımız yerler ! SinekOltasi 9 2,505 08-09-2006, 13:17
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi