02-02-2010, 23:45
Abdullah reis beklemedeyiz. Tekrar hoşgeldiniz. Geldi geldi çok güzelmiş
Alabalık
|
02-02-2010, 23:45
Abdullah reis beklemedeyiz. Tekrar hoşgeldiniz. Geldi geldi çok güzelmiş
Bu balığı incelemenizi rica ediyorum bilgi sahibi oluruz ayrıca bazı fotolarda gönderecem
02-02-2010, 23:53
Ala balığı tutan ve bilen epey arkadaşımız var onlar yanıtlasınlar ben de merak ettim. Bakalım farklılıklar neden oluşuyor
02-02-2010, 23:55
Diger fotolar
03-02-2010, 00:02
Ercan kardeşim umarım begenirsin
03-02-2010, 00:08
Ercan kardeşim umarım begenmişsindir
03-02-2010, 00:15
Abdullah Bey...
Öncelikle hoş geldiniz...Çok ta güzel bir geliş yaptınız..Uzun yıllardır Türkiyenin Karadeniz bölgesinin bir çok yöresinde Alabalık avcılığı yapan biri olarak resimlerinizi hayranlıkla izledim.. Forumlardan ve başka kanallardan edindiğim ,doğu ve iç doğu bölgelerinde avlanan birçok Arkadaşım da sizin gönderdiğiniz resimlerdeki gibi endemik türlerden olan veya hiç rastlanmamış fiziksel niteliklerde olan balıklardan tutup resimlerini gönderiyorlar. Kanımca yeni bir çok görüntüye her gün hazırlıklı olmamız gerek..Hem balıkların değişen atmosferik şartlara ayak uydurmasından ,hem de bilemediğimiz bir çok melezlemelerin doğal ortamlarda da olabileceği varsayımı ile garip renklerde ve şekillerde balıklar görme ihtimali olmaktadır.. Ben ne yazık ki sizin avlandığınız bölgelerde avlanamadım..Çok istememe rağmen karadeniz aşığı olmamdan dolayı tüm vaktimi o bölgelerde harcıyorum.. Alabalık avcısı olarak tanınmama rağmen ,gönderdiğiniz resim maalesef gördüğüm veya tanıdığım bir balık olmadığı için bir yorum yapamıyorum.. Bizler de sayenizde bir şeyler öğreniyoruz..Bunun için teşekkür ederim.. Konuya ilginizin devamını dilerim...Sevgiler...
03-02-2010, 00:24
Teşekkür ederim ilgine balık avı hele ala avı çok farklı heyacan adranelini yüksek bir hobi oltayla alabalık tutmak bence dünyanın en güzel hobisi sanırım sizlerinde tercihidir ahmet bey saygılar selamlar
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gökkuşağı alabalık | LeVrEkCi | 0 | 13,138 |
04-12-2006, 11:46 Son Yorum: LeVrEkCi |