Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekneyi aldım sıra köpekte
fish or die yazdı:bence labrador yada rotveiller en akıllı ve beslemesi çok zevkli köpekler

evet sadece bekci ve koruma kopegi istiyosan bu kopekler 10 numara ama nasıl yetiştirirsen öyle gider ben de goldun vardı malesef bahçeye kimseyi sokmazdı önemli olan ahmet abinin dedigi onu nasıl egiteceginiz bence rotveiler ın ustune kopek yoktur ama av kopekleri beni daha cok cezbeder size kolay gelsin.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
benim gözümde 2 köpek var.
1. kangal
2.alman kurdu.

her ikiside sahiplerini ve aile bireylerini iyi tanır.koruyucu ve itaatkardır.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
buarada ahmet abi kahverengi ufaklıklar çok güzel maşallah Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ben 3 sene Cocker spanielin kuş köpeği beledim ama benim kara avı ile alakam yoktu arkadaşımdan yavru olarak aldım3 sene besledim,
köpek çok güzel ama bakım istiyor bende geçen hafta 2 aylık sivas kangalı aldım saf kan köye yolladım şimdi sabırsızlanıyorum yanına gitmek için
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Tropheus yazdı:hastayım bunlara masallah cok guzeller. ahmet abi yavrular buyudumu nasıl gidiyo .

Sevgili Sedat....

O yavru dediğin kısmetse sonbaharda yavru yapacak.Şu anda birbuçuk yaşında...
Ve dediğim gibi bunlar muhteşem köpekler...Forumun formatına uygun olmadığı için daha çok yazamıyorum.

Selamlar...
Bul
fish or die yazdı:buarada ahmet abi kahverengi ufaklıklar çok güzel maşallah Alkis

Öyledirler Murat Bey...

Teşekkürler...Selamlar...
Bul
ahmet abi sakıncası yok detaylı bilgi verebilirsin sıkıntı olmaz sonuçta bu senin hobin bizde öğrenmek isteriz, Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhanekmekci yazdı:Sevgili Muhammed,istediğin köpek bekçimi,ev içinde beslemek içinmi,av köpeğimi olarak düşünüyorsunSeerf
Orhan abim evde besleyebileceğim ama gerektiği zamanda beni koruyacak bir köpek istiyorum
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
meteor yazdı:dostum sana o kadar tekne tavsiyesinde bulunduk, sen tekneyi almışın ( hayırlı olsun) tekneden hiç bahsetmeden köpek soruyorsun Sad

Orhan abi sende haklısın ama tam tekneyi aldım yazıcakken konu silinmişti.Onun için yazamadım
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
Bul
aygroup yazdı:Muhammet Bey...

Ben yaklaşık 40 senedir bir cinsin yetiştiriciliğini yapıyorum.(Ticaretini değil)Bu cins kurzhaar cinsidir.Ve iddia ediyorum ki bu cinsi yakından tanıyan asla başka köpek aramaz.Bir köpek meraklısına istediği her şeyi verebilecek yapıdadır.Yeterki safkan olarak bulun...Ve de onu yetiştirebilecek kadar siz de yetişmiş yani eğitimli olun.İsterseniz daha sonra ,daha çok bilgi verebilirim.

Benim ailemden birkaç resim göndereyim..

Ahmet abi tavsiyen içiçn sağol bu konuda bilgili olduğunu farkettim.Golden redriver i tavsiye eder misin abi?
[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi