Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASKERLİĞİMİZİ NERDE YAPTIK.
76.3 acemiligimi samsun ustabirligimi

gökçe ada 5 komando alayı
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
1987 yılında Balıkesir çayırhisar da ordudonatım asteğmen olarak yaptım.Acemilik ve asteğmenlik Balıkesir de başladı ve Balıkesir de bitti.
Bul
1965-1 Acemilik İzmir Bornova ÇVŞ Talimgah, Usta Birliği 57.nci Topcu Alayı 4.ncü Topçu Taburu Nükleer Batarya Palandöken/Erzurum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
73/1 Acemı bırlıgı Ankara Polatlı .Topcu ve Fuze Okulu
Usta bırlı Tekırdag Corlu. 8.mekanıze pıyade tugayı
topcu onbası fuat gungor emır ve goruslerınıze hazır dır komutanım.

Saygılarımla,
Bul
Hüsnü Fidan yazdı:Ben 64/2 Tnk Çvş Hüsnü Fidan.49.Piyade Tugayı Muş.Seni tanıyor olmam lazım.Sen beni tanıyabildinmi
vay hüsnü vay..daha ilk mesajda öyle bir yerden çaktınki,harbi tankçısın .ben seni anladımGulumse.şimdi bu konu 6 ay sürer.senden 6. mesaj 6 ayda gelmez.Siyirdimbizlere allah yardımcı olur inşallah.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
1968/1 kayseri hava indirme tugayı
Bul
ufuktan26 yazdı:1987 yılında Balıkesir çayırhisar da ordudonatım asteğmen olarak yaptım.Acemilik ve asteğmenlik Balıkesir de başladı ve Balıkesir de bitti.
ufuk hocam orada astekleri seyreder imrenirdim,
askeriyedeki fırında lahmacun gibi pide çıkardı senin zamanında varmıydı bilmiyorum ama ben hep oradan yerdim askerlik o pidelerle bitti Gulumse
Bul
Hüsnü Fidan yazdı:Ben 64/2 Tnk Çvş Hüsnü Fidan.49.Piyade Tugayı Muş.Seni tanıyor olmam lazım.Sen beni tanıyabildinmi

benim tertibim bile çıkmadı ben 1965/3 tertip olarak acemi birliğim ANKARA etimesgut da tank şoförü daha sonra MUŞ 49. piyade tugayı tank bölüğünde tamamladım.sevgiler

HTML .fb_share_link { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 20px; BACKGROUND: url(http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/zA...73uaqa.gif) no-repeat left top; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 2px; HEIGHT: 16px}Facebook'ta Paylaş

Hüsnü kardeşim bulabildiğim Recep ile aynı yerde yapmışsınız iyi güzelde Recep dağıtıma geldiğinde sen teskereciymişsinSeerf
Bornova - izmir
Bul
ufuktan26 yazdı:1987 yılında Balıkesir çayırhisar da ordudonatım asteğmen olarak yaptım.Acemilik ve asteğmenlik Balıkesir de başladı ve Balıkesir de bitti.
Ufuk hocam Rauf paşa döneminde bende orada er olarak görev yaptım.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalovalı77 yazdı:Ufuk hocam Rauf paşa döneminde bende orada er olarak görev yaptım.
76 haşim o zaman ufuk hocam sana çoook emir vermiştir76Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi