Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupesler tavalık
araphüso26 yazdı:babacım sen nickini değiştir kupezci yapSiyirdim

yakında kalamarcı olarak nickini görürseniz şaşırmayın aha buraya yazdım...AlkisSeerf
Bul
Anlaşılan kupeslerin yerine başka balıkların fotosunu koyma zamanı geldiHeheSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abimin balik cekerken kollari yoruldu..
biz bereket varsin balik tutmadik ama kollarimizda yorulmadiSiyirdim
Fotoya bakınca kollarının niye yorulmadığı çok iyi anlaşılıyo,sırtıyı bile tekneye yaptırtmışsınSiyirdimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi bereketli olsun Alkistepsi çıkmaya başlamış fotolardaSiyirdimboş kalmasın inşallahAffet
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul

HappySiyirdim
Orhan abi bir an önce kupeslere alternatifler bulmalısın yoksa nickin tehlikedeSiyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:HappySiyirdim
Orhan abi bir an önce kupeslere alternatifler bulmalısın yoksa nickin tehlikedeSiyirdim
Valla hoca bu kupezler bi tek sırtıya gelmiyoSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Kupeslerin küçükleri yem bozmakta birebir.Kefal ve sokar avlarken oltanın ucundaki yemi(ekmek) rahat bırakmaz didik didik eder.Kupes varken ötekileri yakalamak zorlaşıyor.Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Fotoya bakınca kollarının niye yorulmadığı çok iyi anlaşılıyo,sırtıyı bile tekneye yaptırtmışsınSiyirdimSeerf
Abi ben sirti yaparken,genelde sirti veya yalnizken sirtileri elle tutmam..
misineleri ozel bir yerim var,oradan tutturum,balik tutuldugundan sirti tahatalarini yerinden oynatir veya buyukse hhavaya kaldirir..boyle zevk yapiyorum
Ayhan ise ,bir lastik baglar misineye (fotoda gozukuyor galiba),ve devaminda tekneye baglar...
yani kisacasi ,oyle sirtide elime misineyi alip sallamam,keyfime bakar ,baligida varsa tutarimSiyirdim
cunku elinde misineyi sallayan arkadaslarlada sirti yaptik,neticede pek fark goremedim...tembel isi daha iyi geldi banaSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi ben sirti yaparken,genelde sirti veya yalnizken sirtileri elle tutmam..
misineleri ozel bir yerim var,oradan tutturum,balik tutuldugundan sirti tahatalarini yerinden oynatir veya buyukse hhavaya kaldirir..boyle zevk yapiyorum
Ayhan ise ,bir lastik baglar misineye (fotoda gozukuyor galiba),ve devaminda tekneye baglar...
yani kisacasi ,oyle sirtide elime misineyi alip sallamam,keyfime bakar ,baligida varsa tutarimSiyirdim
cunku elinde misineyi sallayan arkadaslarlada sirti yaptik,neticede pek fark goremedim...tembel isi daha iyi geldi banaSiyirdim
Benim gördüğüm misinayı kasa bağı yapıp ıskarmoza bağlamışsın yoksa o bölümünümü lastikli yapıyorsunuzSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Benim gördüğüm misinayı kasa bağı yapıp ıskarmoza bağlamışsın yoksa o bölümünümü lastikli yapıyorsunuzSeerf
lastikli Ayhan yapiyor...
ben,arka iskarmozlari cikardim,cunku yalniz parekete toplarken bana engel oluyorlar...iskarmoz yerlerine birer mantar(sarap tapasi)koydum,fakat mantari oraya sifira kadar gommedim,iste sirtiyi saldiktan sonra misineyi oradan(mantarin etrafindan,baglamadan) geciriyorum,ve sirti tahtasini teknenin yerine birakiyorum
alttaki fotoda misinenin mantardan asagi dogru gelisi azda olsa belli oluyor(benim sag tarafimda,kahvenin yaninda...diger sirtiyi ahmet onden saliyor)

[Resim: attachment.php?attachmentid=10717&stc=1&...1224872638]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tavalık-zıpkın avıdır Can ARSLAN 15 2,803 24-10-2009, 16:17
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi