Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASKERLİĞİMİZİ NERDE YAPTIK.
Hüsnü Fidan yazdı:Ben 64/2 Tnk Çvş Hüsnü Fidan.49.Piyade Tugayı Muş.Seni tanıyor olmam lazım.Sen beni tanıyabildinmi
Husnu ailemize hosgeldiniz..
iyi paylasimlarSeerf
Bul
1972/3 >Mardin yedeksubay (Asteğmen) olarak yaptım.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
LeVrEkCi yazdı:1992 de acemilik balıkesirde başladı ankara mamakta 1,5 ay kursla devam etti sonra tekrar usta birligi balıkesir karargah bölügü santralci olarak 15 ayda bitirdik (3 ay inmişti ben teskerei aldım tekrar çıkmıştı )

Bende 1966/1 tertip 1986- 1987 yılları arasıda balıkesir çayırhisarda yaptım.karargah
ve karargahlar bölüğünde 40 gün kaldıktan sonra dış göreve balıkesire gittim. Askerlik balıkesirde başladı ve orada bitti.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
1978/4 ( 1 sene geciklemeli ) Isparta Eğirdir Dağcı Komando Okulu daha sonra Amasya Çavuş Talimgah Okulu en son usta birliği İstanbul 56ncı Motorlu Piyade Alayı '' Hasdal Kışlası '' Kâğıthane.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:1978/4 ( 1 sene geciklemeli ) Isparta Eğirdir Dağcı Komando Okulu daha sonra Amasya Çavuş Talimgah Okulu en son usta birliği İstanbul 56ncı Motorlu Piyade Alayı '' Hasdal Kışlası '' Kâğıthane.

Bu arada unutmadan ayıptır söylemesi '' Üstün Hizmet Belgem var ''Siyirdim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
1968/1 balıkesir çayırhisar 20 gün acemilikten sonra erdek k.k.kampı askerliğimi tamamladım
ahmet beşiktepe 1968 ist/maltepe
Bul
1978/4 tertip
Acemi birliği manisa batıkışla usta birliği ıstanbul tuzla piyade okulu özel eğitim merkez eğitim komutanlığı
Kampı
Bul
l980 yılı 22 temmuz izmir den silüs 60/2 amasya talimgah roket 4 ay sonra kayseri orduevi (belki askerlik arkadaşa denk geliriz)Seerf
Bul
yalovalı77 yazdı:Bende 1966/1 tertip 1986- 1987 yılları arasıda balıkesir çayırhisarda yaptım.karargah
ve karargahlar bölüğünde 40 gün kaldıktan sonra dış göreve balıkesire gittim. Askerlik balıkesirde başladı ve orada bitti.

Ben nihatla aynı yerde yapmışım dün akşam öğrendim.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bende 1 yıl tecilli olarak 1979/1 tertip 28. mekanize piyade tümeni muhabere taburu KIBRIS' ta yaptım...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi