Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye organizasyonu
teşekkürler ercan abi sağolsın,ekipte olmak güzel ege haydi erdeğe muhabbete balığa
haydi arkadaşlar YOK SENSİZ OLMAZ. yeni sloganımız herkesin katılımını bekliyoruz.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ilker gerçekten tekrar yaşadım .ilker bandırmadan erdeğe gelmişti,yücelle bende gidip ilkeri erdekten aldık.muhteşem bir gün geçirdik.balık mangal inci .ne günlerdi beyaaa.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bence yapacağımız organizasyonun turanköyde olması çok iyi bir seçim.
inşallah hava o zamanlar iyi olur.benim korkum ekimde havaların soğuması.ama yücele bir sormak lazım.o daha iyi bilir.tarihleride ona danışalım derim.çünkü o da bizimle beraber organizasyonda olmalı .yoksa yanlışmı düşünüyorum.ev sahibi olsunki bizi iyi ağırlasın.orda turist görüntüsünde olmayalım.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:bence yapacağımız organizasyonun turanköyde olması çok iyi bir seçim.
inşallah hava o zamanlar iyi olur.benim korkum ekimde havaların soğuması.ama yücele bir sormak lazım.o daha iyi bilir.tarihleride ona danışalım derim.çünkü o da bizimle beraber organizasyonda olmalı .yoksa yanlışmı düşünüyorum.ev sahibi olsunki bizi iyi ağırlasın.orda turist görüntüsünde olmayalım.
dün yücelle konuştum ekim iyi seçim dedi kofanada olur istavritte olur o mevsimde dedi her türlü balık tutulur dedi.
bu ara bi hafta sonu gider resimler çekerim dedi.
bu akşam bi ara siteye girip yorumlarım konuyu dedi.
Bul
yücelsiz olurmu ilker yaww turanköye gidecez yücel gelmeyecek valla çatlar Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:yücelsiz olurmu ilker yaww turanköye gidecez yücel gelmeyecek valla çatlar Siyirdim
çatlar ne kelime dinamit gibi patlar alimallah ondan sonra ortalıktan yücel temizleSiyirdim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
kampı yücellerin bahçeye kuralım.kocaman bahçe sığarız elbet.(yücel şimdi bu mesajı görmesin.)Hi

ne ararsan var.gece yatarken elini çadırdan çıkar eline ya karpuz ya kavun ya soğan yada diğer sebze meyvelerden ne arasan gelir.o kadar çeşit var yani.bide bahçeden bir su akıyor .yukardan dağlardan geliyormuş.buz gibi ve tertemiz.içilebilir yani.ya görün de konuşun diyeyim.doğa harikası yerler.
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker evin üstkatıda boş orayada yerleşebiliriz.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
mehmet ali abi bak orayı düşünemedim.sonra kovulmayalım.misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali.bu konuyla ilgili olarak yücelde mesaj yazsaydı daha verimli olurdu.biz ancak planlar yapıyoruz.ama bide bu işin turanköy şubesi var.acaba yücel bizim yazdığımız çizdiğimiz şeylere ne diyecek.bence planı ona yaptıralım.kalacak yerimizi yani kamp kuracağımız yeri falan ona bırakalım.
erden abide daha iyi bilir ama ona bırakırsak kampı dağın başında tatar pınarı var.valla onun etrafına kurdurur.burası benim yerim der başka bi şey demez.Siyirdim

Baş köşeye oturur.
Bul
arkadaşlar benim düşüncem organazisyon yeri çok isabetli doğa harikası zaman yanlış hava şartları o tarihlere hiç uymaz çünkü o bölgede ağutos on beşten sonra iklim gün içinde aniden değişiyor biz eskiler güz mevsimi deriz yücel bey daha iyi bilir estimi ne çadır kalır nede şemşiye ben bunları hep yaşadım ekim ayında yapılacak organazisyon hava şartları yönünden şansa bağlı balık yönünden tam zamanı ramazan bayram derken devamında organazisyon zor ama biz amatörlerin amacıda zoru başarmak hepinizi gönülden destekliyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9 eylül izmir-türkiye ALTAYLI 21 4,093 13-09-2011, 22:31
Son Yorum: cilingoz
  Avrupa ve Türkiye sevimli34 16 4,099 10-03-2011, 00:57
Son Yorum: Albatros-gr
  Türkiye Amerika olsaydı nasıl olurdu fish or die 15 2,837 05-09-2009, 10:15
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2047 yılında Türkiye :) fish or die 16 2,954 23-08-2009, 02:19
Son Yorum: murki
  bastır Türkiye balıkcı uğur 36 5,504 02-04-2009, 12:42