Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/11/2012 y.o.k.l.a.m.a.
Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif Kullanıcılar: 299 (13 üyemiz 286 ziyaretçi)
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,843, 31-07-2012 saat 22:49' de çevirimiçi oldu.

• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye

orhanekmekci, bucalı, fotokopici, fthklc, meteor, mustafaali, nihatkr, rusan+, Salih Reis+, Sargoz35, umitdulger, yycolak+, zeg70
Günaydın arkadaşlar.
Bornova - izmir
Bul
günaydın,istanbulda hava kapalı ama yağış yok kolay gelsin arkadaşlar.
Bul
Günaydın dostlar. Yılın songünü ve bugün sayım var Smile say say bitmez bunlar.Siyirdim
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim günaydınnn Smile

hava burada da aynı maalesef Snifsinf

sağlık, mutuluk, huzur dolu bir yıl diliyorum tüm dostlarıma Seerf

canım benim,geç oldu biraz....
minik kızımı selçuğa diş drna götürdüm.akşam dişi tuttu yine.randevumuzu aldık döndük.
Bul
Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif Kullanıcılar: 451 (21 üyemiz 430 ziyaretçi)
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,843, 31-07-2012 saat 22:49' de çevirimiçi oldu.

• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye

orhanekmekci, ADALYA, altky, bucalı, eiknuj, fotokopici, fthklc, haakaan, LeVrEkCi+, lüferci1907, meteor, mustafaali, nihatkr, OZGUR__C, rusan+, Salih Reis+, Sargoz35, speed0972, tepeli35, umitdulger, yycolak+
Mutlu Yıllar arkadaşlar.
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:minik kızımı selçuğa diş drna götürdüm.akşam dişi tuttu yine.randevumuzu aldık döndük.
Geçmiş olsun YakupRose
Bornova - izmir
Bul
tüm dostlara hayırlı akşamlar...muhabbetiniz bol olsun...Gulumse
Bul
iyi akşamlar... Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
Abilerime ve kardeşlerime iyi akşamlar...
Malum ay sonu yıl sonu yılbaşı derken işler bir hayli yogun giremedim özlemişim sizleriSeerf
Bul
kengin yazdı:tüm dostlara hayırlı akşamlar...muhabbetiniz bol olsun...Gulumse

Woiwodia yazdı:iyi akşamlar... Seerf
Hoşgeldiniz76iyi akşamlar.
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi