Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/11/2012 y.o.k.l.a.m.a.
selamlar abilerim arkadaşlarım. şükür yine buralardayım şuan kullandığım int vereles diye bişey idareten bağlanabildiği kadar bu int kullanıcam. yeni evin kullanım ruhsatından sonra kalıcı int bağlantısı olacak.herkesi çok özledim.Seerf76Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:selamlar abilerim arkadaşlarım. şükür yine buralardayım şuan kullandığım int vereles diye bişey idareten bağlanabildiği kadar bu int kullanıcam. yeni evin kullanım ruhsatından sonra kalıcı int bağlantısı olacak.herkesi çok özledim.Seerf76Gulumse

arada da olsa senden haber almak ne güzel canım kardeşim.hoş geldin.Gulumse
Bul
yycolak yazdı:arada da olsa senden haber almak ne güzel canım kardeşim.hoş geldin.Gulumse

hoşbulduk abicim öpüyorum yanaklarından telefonuna ulaşamadım geçen hafta hergün aradım olmadı selamlarımızı gönderiyoruz76Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
selam arkadaşlar kemeraltındayım güneş rakı burcuna girmiştirSeerfSeerfSeerf
Bul
iyi akşamlar...76
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
İyi akşamlar Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar kemeraltındayım güneş rakı burcuna girmiştirSeerfSeerfSeerf

kemeraltındaki o Veysel Çıkmazının ağzı dili olsa da konuşsa abisi. Afiyetler olsunSeerf 2012'yi boş göndermemeye çalşıyoruz.76
Bul
İyi akşamlar arkadaşlar Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
günaydın efendim hayırlı sabahlar,hayırlı haftalar,hayırlı seneler.
maydanozda hava kapalı,soğukça,rüzgar hafif kuzeyden.
Bul
yycolak yazdı:günaydın efendim hayırlı sabahlar,hayırlı haftalar,hayırlı seneler.
maydanozda hava kapalı,soğukça,rüzgar hafif kuzeyden.

Yalçın abicim günaydınnn Smile

hava burada da aynı maalesef Snifsinf

sağlık, mutuluk, huzur dolu bir yıl diliyorum tüm dostlarıma Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi