Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk pazar....
yycolak yazdı:Fikocum sağ olsun konuyu iyice sulandırdı.
Haftaya bu gün gidilecek kısmetse abiler.Listeyi olgunlaştırıp,söz verdiğimiz insanlara teyyit etmemiz gerekiyor.En az 20 kişi olmalıyız.Rica etsem bu gün yarın gibi ilgilenebilirmisiniz.76Smile

abi yeni liste oluşturalım kesin gelecekler belli olsun ben kesin geliyorum şimdilik yalnızım belki misafirim olur.Gulumse
1.bahriyeli( ismail) manisa.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
yycolak yazdı:Fikocum sağ olsun konuyu iyice sulandırdı.
Haftaya bu gün gidilecek kısmetse abiler.Listeyi olgunlaştırıp,söz verdiğimiz insanlara teyyit etmemiz gerekiyor.En az 20 kişi olmalıyız.Rica etsem bu gün yarın gibi ilgilenebilirmisiniz.76Smile
kardeş eski konulara daldım işim olmaz sulandırmaktan Hadiordan
bahriyeli yazdı:abi yeni liste oluşturalım kesin gelecekler belli olsun ben kesin geliyorum şimdilik yalnızım belki misafirim olur.Gulumse
1.bahriyeli( ismail) manisa.

ismail yalçın yazmıştı konu başlığına.
Bul
Ahmet abi telefon etti geliyormusunuz diye.Onun için listeyi kesinleştirelim veya vaz geçelim.Wink

İlgilenen varmııııı....
Bul
abi bir iki gün daha bekleyelim bakalım durum ne olacak vazgeçmesek iyi olur.
yeni konu açsan 11 eylül organizasyon gibi.Wink
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:abi bir iki gün daha bekleyelim bakalım durum ne olacak vazgeçmesek iyi olur.
yeni konu açsan 11 eylül organizasyon gibi.Wink

Onuda yapalım Bahriyelim.Bakalım ilgilenen olacakmı.Snifsinf
Bul
11ne nasıl iş yığıldı anlatamam ne yapıcam bilemiyorum. İnşallah sıkıntısız çözebilirim76
Bul
ALTAYLI yazdı:11ne nasıl iş yığıldı anlatamam ne yapıcam bilemiyorum. İnşallah sıkıntısız çözebilirim76

Yeni konu açtım Ercan abim.Yarın akşama kadar olgunlaştırmamız gerekiyor.Tekne ye habar vermeliyiz.Wink
Bul
Hiç zorlama kendini abicim konuyu kapattık.Başka zaman inşallah.Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11 Eylül pazar. yycolak 59 7,369 09-09-2011, 16:18
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi