Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 GELİBOLU ORGANİZASYONU yem bilgisi.
HK-18 yazdı:Fiko kardeş ben yem siparişi vermiyorum.yakında tatlısu var denilmişti.Siyirdimben oradan ne çıkarsa onu yakalarım.benim için ekmek olsun yeterli.Şekerimin elindekinden olan balığı maydanos ta ekmekle yakalamıştım .gene ekmekle bişeyler tutarım denizden de.HappyHappy

Tamam abi o zaman sana sipariş verelim.
bana 1.5 ekmek,parası neyse orda hallederiz.Siyirdim
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
SiyirdimTahsin Kardeş Turanköy de de sahilden solucan bulmuş ve onunla balık yakalamıştım da bu balık yenirmi yenmezmi tartışması olmuştu.Şekerimin orada da çupraydı lidakiydi diye isimlendiremedikleri bir balığı ekmekle tutmuş ve tariheSiyirdim Ekmekle çupra tutan ilk amatör balıkcı olarak geçmiştim.HappyYeterki balık olsun.HappyHehe
Bul
HK-18 yazdı:SiyirdimTahsin Kardeş Turanköy de de sahilden solucan bulmuş ve onunla balık yakalamıştım da bu balık yenirmi yenmezmi tartışması olmuştu.Şekerimin orada da çupraydı lidakiydi diye isimlendiremedikleri bir balığı ekmekle tutmuş ve tariheSiyirdim Ekmekle çupra tutan ilk amatör balıkcı olarak geçmiştim.HappyYeterki balık olsun.HappyHehe

ben ondan bundan anlamam abi,gittiğin yerde fenomen olmuşsun,sen neyle avlanırsan bende isterim.seni takipteyim.
tavukta solucan,çekirge gibi bulduğunu her pisliği yiyiyor.lezzet zaten orda.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Fikret abi bu bekçi kardeşini unutma 40 tl. yem getir ödeme org. yerinde olacaktır.Smile Yoksa uyumam nöbette sizin bardaktaki içtiklerinizi içer bitiririm.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
fikret abi bende 10 paket borukurdu 50 adet sülünes 2 paket çim çim istiyorum. ücretini hesaba gönderiyorum abicim selamlar saygılar.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:fikret abi bende 10 paket borukurdu 50 adet sülünes 2 paket çim çim istiyorum. ücretini hesaba gönderiyorum abicim selamlar saygılar.

51tl aytekin konu başına ekledim.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:51tl aytekin konu başına ekledim.Seerf

tamamdır nihat abi. fikret abiye havale geçmiştim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
HAŞİM77 yazdı:Fikret abi bu bekçi kardeşini unutma 40 tl. yem getir ödeme org. yerinde olacaktır.Smile Yoksa uyumam nöbette sizin bardaktaki içtiklerinizi içer bitiririm.SiyirdimSiyirdim

ANTALYALI07 yazdı:fikret abi bende 10 paket borukurdu 50 adet sülünes 2 paket çim çim istiyorum. ücretini hesaba gönderiyorum abicim selamlar saygılar.

[SIZE="4"][SIZE="4"]siparişleriniz alınmıştır org teslim edilir.[/SIZE][/SIZE]
Bul
fikret abi listeye ekleme yaptım gelecek arkadaşım için Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
6 Paket Boru Kurdu
50 adet sülünez Serdar Usludur (usludur5) parayi yolluyorum Allah nasip ederse Cuma günü orda olacağım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi