Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Erdem, Tevfik ve ben yarın büyük ihtimal öğleden sonra orda olucaz. Geceyi orda geçiricez. Gözüme kestirdiğim yeri kapatıcaz. Geceden gelmek isteyen olursa bekleriz. Gece için canlı yem sorunu vardı onu da erdemin akvaryumundaki israil sazanlarını çalarak hallettik

Gece öğlen yemeğini tutarız inşallah.
Telim açık olucak ama yine de ;
Tevfik : 0533 529 54 82
Erdem : 0531 596 19 10
Sazanları özledim...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bereketli avlar,keyifli muhabbetler dilerim arkadaşlar

rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rusan yazdı:Erdem, Tevfik ve ben yarın büyük ihtimal öğleden sonra orda olucaz. Geceyi orda geçiricez. Gözüme kestirdiğim yeri kapatıcaz. Geceden gelmek isteyen olursa bekleriz. Gece için canlı yem sorunu vardı onu da erdemin akvaryumundaki israil sazanlarını çalarak hallettik
Gece öğlen yemeğini tutarız inşallah.
Telim açık olucak ama yine de ;
Tevfik : 0533 529 54 82
Erdem : 0531 596 19 10
ben bir haber bekliyorum sabah yarım saatliğine mal teslimatı için dükkanı açmam gerekebilir eğer o iş öğleden sonra olursa ben sabah hava karanlıkla orada olurum yok sabah olursa ya gene sabah karanlıkla gelir erken dönerim yada hiç gelemem.yani bugünki haberlere göre hareket edebileceğim.inşallah gelmeyi çok istiyorum şu turnayı gözünden vurmak istiyorum da turnaya ne atacağız ben yemden falan anlamam at çek kamış getireceğim ucuna ne takmam lazım?
Yorumları: 159
Konuları: 7
LeVrEkCi yazdı:ben bir haber bekliyorum sabah yarım saatliğine mal teslimatı için dükkanı açmam gerekebilir eğer o iş öğleden sonra olursa ben sabah hava karanlıkla orada olurum yok sabah olursa ya gene sabah karanlıkla gelir erken dönerim yada hiç gelemem.yani bugünki haberlere göre hareket edebileceğim.inşallah gelmeyi çok istiyorum şu turnayı gözünden vurmak istiyorum da turnaya ne atacağız ben yemden falan anlamam at çek kamış getireceğim ucuna ne takmam lazım?
Abi merhaba.
Ruşan bununla ilgili bir sunum hazırlamıştı konu içersinde mevcut. Mesaj sayım yeterli olmadığı için link veremiyorum. 6. sayfanın orta kısımlarında atılan yorumlarda mevcut.
Kullanıcağımız kaşıklar genelde bunlar. Orda genel olarak kullanılanlarda onlardı abi.
L'aiqLeNoiR yazdı:Abi merhaba.
Ruşan bununla ilgili bir sunum hazırlamıştı konu içersinde mevcut. Mesaj sayım yeterli olmadığı için link veremiyorum. 6. sayfanın orta kısımlarında atılan yorumlarda mevcut.
Kullanıcağımız kaşıklar genelde bunlar. Orda genel olarak kullanılanlarda onlardı abi.
eyvallah tevfik teşekkürler bakıyorum hemen.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
LeVrEkCi yazdı:ben bir haber bekliyorum sabah yarım saatliğine mal teslimatı için dükkanı açmam gerekebilir eğer o iş öğleden sonra olursa ben sabah hava karanlıkla orada olurum yok sabah olursa ya gene sabah karanlıkla gelir erken dönerim yada hiç gelemem.yani bugünki haberlere göre hareket edebileceğim.inşallah gelmeyi çok istiyorum şu turnayı gözünden vurmak istiyorum da turnaya ne atacağız ben yemden falan anlamam at çek kamış getireceğim ucuna ne takmam lazım?
Nihat abi kamış ve makine getirmen yeterli olur. Varsa rapala da getirebilirsin. Kaşık, silikon falan ben de var istediğini kullanırsın

İnşallah işlerini ayarlarsın ve gelirsin Nihat abi.
Sazanları özledim...
rusan yazdı:Nihat abi kamış ve makine getirmen yeterli olur. Varsa rapala da getirebilirsin. Kaşık, silikon falan ben de var istediğini kullanırsın
İnşallah işlerini ayarlarsın ve gelirsin Nihat abi.
%90 geleceğim rusan ama belki erken kaçabilirim.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Adaş bizde ufuk abiyle geleceğiz. Gece 3-4 gibi orda olup 12 gibi ayrılmayı planlıyoruz. Sende yap bir plan ikitane turna vuralım
nihatkr yazdı:Adaş bizde ufuk abiyle geleceğiz. Gece 3-4 gibi orda olup 12 gibi ayrılmayı planlıyoruz. Sende yap bir plan ikitane turna vuralım 
adaş aslında bende size takılabilirdimde işte şu müşteriden dolayı erken dönebilme ihtimalim var o nedenle ben ayrı gelmek zorundayım.bende size uyar 3-4 gibi gelebilirim eğer öyle olursa ararım buluşur peşpeşe devam ederiz.