Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk pazar....
bucalıfikret yazdı:abi patron değilmiydin sen .Siyirdim

Ben işlerin başında olmayınca özellikle Bld. Bşknları bozuluyorlar. Seni görmemiz lazım deyip duruyorlar76
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben işlerin başında olmayınca özellikle Bld. Bşknları bozuluyorlar. Seni görmemiz lazım deyip duruyorlar76

evet abi haklısın insanlar birkere birilerine alıştımı bırakmıyorlar ufak işte olsa mutlaka o kişiyi görmek istiyorlar.AlkisAlkis
bizde alıştık senin tatlı güler yüzüne nolcak şimdi.AlkisAlkis
Bul
Hayırdır muhabbet koyu ama Ercan abimde kayış vaziyetleri sezer gibiyim.Gelmiyorum diyecek gibi yazışmışsınız.Valla olmaz bu saatten sonra Ercan abi.O gün ne yaparsın bilmem.
Bul
yycolak yazdı:Hayırdır muhabbet koyu ama Ercan abimde kayış vaziyetleri sezer gibiyim.Gelmiyorum diyecek gibi yazışmışsınız.Valla olmaz bu saatten sonra Ercan abi.O gün ne yaparsın bilmem.

yok kardeş ercan abim gelirim dedimmi gelir.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:yok kardeş ercan abim gelirim dedimmi gelir.AlkisAlkis

Bencede.....Wink
Bul
yycolak yazdı:Becede.....Wink

ne o kardeş alfabeyimi ezberliyorsun
başına A koymayı unutmuşun.SiyirdimBoboHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:ne o kardeş alfabeyimi ezberliyorsun
başına A koymayı unutmuşun.SiyirdimBoboHehe

Arada olur şekerim ben ilk okulu 8 yılda bitirdim.SmileDüzelttim işte.
Bul
yycolak yazdı:Hayırdır muhabbet koyu ama Ercan abimde kayış vaziyetleri sezer gibiyim.Gelmiyorum diyecek gibi yazışmışsınız.Valla olmaz bu saatten sonra Ercan abi.O gün ne yaparsın bilmem.

yalçın okuduğum yazılara göre belge gerkirse getireceğim kişilerin bazılarının belgeleri yok sanırım inşallah problem olmaz öyle ya ta izmirden özdereye gelecekler belgeniz yoksa çıkamazsınız denilmez inşallah beni bu konuda hemen bilgilendirirsen memmnun olurum
Bul
hus213 yazdı:yalçın okuduğum yazılara göre belge gerkirse getireceğim kişilerin bazılarının belgeleri yok sanırım inşallah problem olmaz öyle ya ta izmirden özdereye gelecekler belgeniz yoksa çıkamazsınız denilmez inşallah beni bu konuda hemen bilgilendirirsen memmnun olurum

Bu gezi teknesi Hüseyin abicim.Belge gerekmiyor.Ama belgesiz amatör kaldımı hala.Hi
Bul
bucalıfikret yazdı:yok kardeş ercan abim gelirim dedimmi gelir.AlkisAlkis
Tabiiki canım Nayirolamazkimininki geç gelir,Happy ama gelicez dedik artıkBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11 Eylül pazar. yycolak 59 7,371 09-09-2011, 16:18
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi