Anket tatlı sumu deniz suyu mu
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
tatlı su avcısıyım
21.80%
29 21.80%
deniz avcısıyım
48.87%
65 48.87%
her ikisinide yapıyorum
29.32%
39 29.32%
Toplam: 133 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı sumu deniz suyumu
her ıkısınede gıdıyoruz kuzenle.
denıze daha cok yakın olmamıza ragmen su sıralar baraja daha cok gıdıyruz.
cunku pendık sahılınde pek balık olmuyor ıstavrıte cıktıgımızda gunde yarım kıloyla donmuyoruz bıle.
bol balık hasretımızı barajda gıdermeye calısıyoruz ama yıne pek basarılı olamıyoruz.
baraj balıgını hıc yemedık tadını bılmıyoruz bazı kısıler guzel olmadıgını soyluyorlar,bızım baraja gıtme sebebımız dedıgım gıbı balık hasretımızı gıdermek.
tadını ogrendıkten sonra belkı hıc gıtmeyecez bıdaha ama sımdılık gıdıyoruzGulumse
Bul
Abi nasıl geldi bu konu buraya çok merak ettim.HiMahcupNayirolamaz
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimYalçın ım hemide bir boy üste çıkıyor.bakıyorum yorum yazan yok resim ekleyen yok.zirveyi zorluyor.birisi tuzlucularamı tatlıcılaramı mesaj veriyor anlayamadım.Hehe
Ankete oy verenleri takip et ustamHehe
Bornova - izmir
Bul
deniz suyunu terci ederim tatlı suda avlanmadım çok acemisiyim.AlkisSeerf
Bul
tatlı su avına gıttım ama daha cok tuzlu su avına gıttım.bence en zevklısı denız avı.neden dersenız at cek yapmadan balık tutmanın zevkı cıkmıyor.tabı kıyıdan avlar ıcın gecerlı bu.
bakın mesela galataya da gıdıyorum ama o bıle kıyıdan at cek kadar zevk vermıyor.oltayı atıyorsun asagı beklıyorsun.
ama at cek oyle degıl.herseyıyle tam bı heyecan.
Bul
valla mantarın hoplamasını seyretmek en kral balığı tutmaktan daha zevkli,ama tatlısuda gittiğin yerde balık varsa tutarsın ,denizde balığı görsen bile nasibin yoksa kancaya gelmiyor mübarekler,birde yeme açısından deniz balığı muhakkak daha iyidir,(ula sazan ve yayında mükemmel oluyor aklıma geldi, arada kaldım şincikSmile))Siyirdim
Bul
Balık yakalamak bir hobi ise tatlısı tuzlusu olmaz Tatlı suyun lezzetli balığı sadece temiz sularda olandır.(temiz olmadığını düşündüğüm suda avlanmam)
Bir tatlı su olta balıkcısı olarak Deniz balığı ile tatlı su balıklarını lezzet bakımından kıyaslamam.elbetteki deniz balığı ilk sırayı alır.
Yanlız pişirmesini ve yemesini bildikten sonra, tatlı suyun Alabalık.sudak yayın turna sazan bazı deniz balıklarından iyi olabilir diye düşünüyorum.
denizde olsun tatlı suda olsun yemiyeceğim balığa olta sallamam ,bu nedenlede tatlısuda avlandığım için avlanacağım suyun temizliğine dikkat ederim.
Balık tutmak olsunda Denizede evet tatlı suyada Seerf
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Kasım bey keyifli paylaşımlar dileriz..
Bul
Kasim hosgeldiniz..
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
valla agalar eskişehirde plaj var ama deniz yok o yüzden tatlı su diyorum işte org dan orga denizde buluşuyoruz oda güzel oluyo ama denizde kıyak yaaaaa
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi