Yorumları: 289
Konuları: 14
her ıkısınede gıdıyoruz kuzenle.
denıze daha cok yakın olmamıza ragmen su sıralar baraja daha cok gıdıyruz.
cunku pendık sahılınde pek balık olmuyor ıstavrıte cıktıgımızda gunde yarım kıloyla donmuyoruz bıle.
bol balık hasretımızı barajda gıdermeye calısıyoruz ama yıne pek basarılı olamıyoruz.
baraj balıgını hıc yemedık tadını bılmıyoruz bazı kısıler guzel olmadıgını soyluyorlar,bızım baraja gıtme sebebımız dedıgım gıbı balık hasretımızı gıdermek.
tadını ogrendıkten sonra belkı hıc gıtmeyecez bıdaha ama sımdılık gıdıyoruz
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
deniz suyunu terci ederim tatlı suda avlanmadım çok acemisiyim.

Yorumları: 289
Konuları: 14
tatlı su avına gıttım ama daha cok tuzlu su avına gıttım.bence en zevklısı denız avı.neden dersenız at cek yapmadan balık tutmanın zevkı cıkmıyor.tabı kıyıdan avlar ıcın gecerlı bu.
bakın mesela galataya da gıdıyorum ama o bıle kıyıdan at cek kadar zevk vermıyor.oltayı atıyorsun asagı beklıyorsun.
ama at cek oyle degıl.herseyıyle tam bı heyecan.
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
valla mantarın hoplamasını seyretmek en kral balığı tutmaktan daha zevkli,ama tatlısuda gittiğin yerde balık varsa tutarsın ,denizde balığı görsen bile nasibin yoksa kancaya gelmiyor mübarekler,birde yeme açısından deniz balığı muhakkak daha iyidir,(ula sazan ve yayında mükemmel oluyor aklıma geldi, arada kaldım şincik

))
Yorumları: 1
Konuları: 0
Balık yakalamak bir hobi ise tatlısı tuzlusu olmaz Tatlı suyun lezzetli balığı sadece temiz sularda olandır.(temiz olmadığını düşündüğüm suda avlanmam)
Bir tatlı su olta balıkcısı olarak Deniz balığı ile tatlı su balıklarını lezzet bakımından kıyaslamam.elbetteki deniz balığı ilk sırayı alır.
Yanlız pişirmesini ve yemesini bildikten sonra, tatlı suyun Alabalık.sudak yayın turna sazan bazı deniz balıklarından iyi olabilir diye düşünüyorum.
denizde olsun tatlı suda olsun yemiyeceğim balığa olta sallamam ,bu nedenlede tatlısuda avlandığım için avlanacağım suyun temizliğine dikkat ederim.
Balık tutmak olsunda Denizede evet tatlı suyada
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Aramıza hoşgeldiniz Kasım bey keyifli paylaşımlar dileriz..
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Kasim hosgeldiniz..
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 657
Konuları: 8
valla agalar eskişehirde plaj var ama deniz yok o yüzden tatlı su diyorum işte org dan orga denizde buluşuyoruz oda güzel oluyo ama denizde kıyak yaaaaa
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN