Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
bucalıfikret yazdı:orhan baba onlar alışmışlar birkere orasını mesken tutmuşlar.Siyirdim
Abi onlar oradan kacmaz,
Bul
orhanekmekci yazdı:Ayrıca ilk teknede balık avlayan yedi cengaveride kutlarımAlkisAlkisSeerf
Evet abi,bende dikkat ettim,teknenin icine igne atsan yere dusmeyecekHehe
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi onlar oradan kacmaz,
Niye kaçsılar ekmek çiflikten su denizdenBoboSeerf
Bornova - izmir
Bul
ALPKARATAY yazdı:herkezi tebrik ederim....
ama ben hala fevziyi o kayığa nasıl bindirdiniz anlamadım. o adam diz boyu sudan korkar. Siyirdim ona nasıl bilmiş hala anlamadım. çiftlik kaçkınları yinede fena değil. fevziye çok ama çok bile Hehe
Fevzi mi korkarmış teknedenHadiordantekneye binerken Fevziden başka poz veren varmıSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Fevzi mi korkarmış teknedenHadiordantekneye binerken Fevziden başka poz veren varmıSiyirdim
Evet abi can yelegini bile giyme ihtiyacini duymamis...fazlalik olarak kucaginda tutuyorSmile
Bul
katılımcı arkadaşları tebrik ederim cok güzel bir av olmuş
yaşar evirgen 1957 B rh + buca -izmir
Bul
Yakalanan Çupralar her nekadarda çiflik kaçkınıda denilse onlar çiflik kaçkını değildir bir tane balık kaçarsa çiflikten diğer balıklarda kaçan balığı takip eder çiflikte bir tane balık kalmaz bu yakalanan balıklar açık denizden gelip koya girip orda çiflikten kaçan yemlerin tadını güzel bulup ve orda barınmasıdır çupraların
Şeref 1968
Bul
Şunuda söylüyeyim bucalı amatör balıkçı arkadaşların konu başlığında yazdığı gibi (Zeytinelinde buca team show !!) bu şovu talkshow'a çevirilebilirdi bu nasıl olurdu kaçan balıkları kaçırılmasaydı hünerler birazdaha ön pilana çıkarılabilseydi talkshow bu olacaktı
Şeref 1968
Bul
bırkac resım daha ama kusura bakmayın Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
arkadaşlar video son aşamada birazdan yükleme tamamlanınca gönderecem.Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,117 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,219 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi