Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk pazar....
bucalıfikret yazdı:ağlayana emzik çok.Siyirdim

Haydi bakalım.Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:ağlayana emzik çok.Siyirdim
Siz iyice Edi ile Büdü oldunuzHappyYaramazlık yok ha. Yayarım haaa76
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeş ne yem alınacak haberimiz olsun.Gulumse

Gidince oradan sülünez alacağız.Ama taze sardalya da olursa güzel olur.76
Bul
ALTAYLI yazdı:Siz iyice Edi ile Büdü oldunuzHappyYaramazlık yok ha. Yayarım haaa76

Eyvallah abicim.büyüksün.76
Bul
yycolak yazdı:Gidince oradan sülünez alacağız.Ama taze sardalya da olursa güzel olur.76

av yasağı kalkıyor sardalyalar canlı canlı buluruzAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Siz iyice Edi ile Büdü oldunuzHappyYaramazlık yok ha. Yayarım haaa76

ercan abi elimde bir foto var tv den çektim benim pc gelice yüklerim ozaman edimi büdümü hak verirsin.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:ercan abi elimde bir foto var tv den çektim benim pc gelice yüklerim ozaman edimi büdümü hak verirsin.Siyirdim
Sen demi ortam dinleyicileri gibi ses foto vs vs sonra tehdit cık cık cık hiç olurmu çok ayıp çokkkkNayirolamaz Bu arada sardalyasız kesin gitmeyelim tutamazsanız yersinizHappyBoboHappy
Bul
ALTAYLI yazdı:Sen demi ortam dinleyicileri gibi ses foto vs vs sonra tehdit cık cık cık hiç olurmu çok ayıp çokkkkNayirolamaz Bu arada sardalyasız kesin gitmeyelim tutamazsanız yersinizHappyBoboHappy

yok abi resimde ikikişi var biri ben biriside yalçın oluyor eklediğim zaman hak verirsinSiyirdim
evet sardalya konusunda haklısın kesin alınması gerekir ok.Alkis
Bul
O gün yaklaşınca konuşuruz biri görevi üzerine alır. Bu arada benim ayın 10'u ve 11 i dibine kadar doldu ne yapıcam bilemiyorum.Rolleyes Nasıl kaçıcam bakalımHi
Bul
ALTAYLI yazdı:O gün yaklaşınca konuşuruz biri görevi üzerine alır. Bu arada benim ayın 10'u ve 11 i dibine kadar doldu ne yapıcam bilemiyorum.Rolleyes Nasıl kaçıcam bakalımHi

abi patron değilmiydin sen .Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11 Eylül pazar. yycolak 59 7,787 09-09-2011, 16:18
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi