Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
sonuçları bildirirseniz seviniriz.geçmiş olsun
Bul
eliff yazdı:evet şuanda kanalda,süzdürme derken? benim hiç bi şikayetim yok,ağrım dahi yok yani..herşey normal..çook çokk teşekkür ederimmm.seanslara devam edim,ondan sonra olmassa artık ameliyat olurum..çok teşekkür ederim tekrarGulumse
Kızım ağrı yok derken sakın yanılmayasın asıl tehlikeli dönem bu günler hiç vakit kaybetmeden yarın doktoruna gidiyorsun,yeniden geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Bul
geçmiş olsun ercan abi bende çektim böbreklerdenn . İYİ olmuş KURTULMUSSUN
Bul
merhaba bana yardımcı olurmusun bu siteyi bilmiyorum
Bul
always yazdı:merhaba bana yardımcı olurmusun bu siteyi bilmiyorum
Merhaba,hoş geldin Vildan.Site derken?
Bornova - izmir
Bul
Merhaba.Bende Siteye yeni üye oldum.Böbrek taşıyla ilgili araştırma yaparken siteye ulaştım.
Böbrek taşı üzerine çok yararlı bir başlık olmuş.Bende 3 sene kadar önce ani bir sancıyla hastaneye gittim.Ve böbrek taşımın olduğunu söylediler. 2-3 mm kadar olan bir taştı . Ve gerçekten hayatımın en zor , en acılı gününü yaşattı .Bol su içerek düşürdüm.
Fakat 3 sene sonra 1 ay kadar önce ultrason sonucunda yeni bir taşım olduğu ortaya çıktı.Bu seferki 5mm boyutunda. Doktor bu taş düşmez kıralım dedi.Fakat ben ilaç tedavisi istedim. Urocit hap , purinol ilaçlarını verdi . Fakat maalesef bi etkisi olmadı .Hergün böbreğimde az az kasılma gibi sancılar oluyor.
Kırdırmayı düşünüyordum fakat Rowatinex adlı ilaçtan haberdar oldum . ( bu forum sayesinde Smile ) Şimdi o ilacı edinip kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

Taş kırdırma hakkındada kafama bir kaç soru takıldı.Kırma işlemi Yaklaşık kaç saat sürüyor. Ve EWSL ile kırdırılırken ,şiddetli bir sancı, ağrı hissediliyormu? Böbreğe zarar verebilir gibi yazılar okudum internette.Taş kırdırmanın böyle sakıncaları varmı ? Birde 5mm taş kendinden düşebilirmi?
Bul
ismail aramıza hoşgeldin,böbrek taşı ağrısını iyi bilirim çeken bilir derlerya bende çok geceler ağlıyacak kadar sıkıntı çekmişimdir.
öncelikle kırdırmak ne kadar faydalı oluyor bilmiyorum bende araştırmıştım ve kendim düşürmeye karar vermiştim fakat agrısız bir işlem oldugunu duymuştum.
Rowatinex kullanmak veya eşkina balığının taşa iyi gelen eşkina taşı kullanmanın faydalarını buradan çok kez konuştuk sen sen ol bence yinede özellikle bu ilacı doktora danışmadan kullanma ne olur ne olmaz.eşkina taşınında faydası oldugu biliniyor dogal birşey oldugundan zararı olacagını düşünmüyorum yinede araştırmanı tavsiye ederim.
balıkçılıktan hoşlanıyorsan güzel bir yerdesin kalıcı olmandileğiyle geçmiş olsun rastgele.
Bul
İsmail,öncelikle aramıza hoşgeldin böbrek rahatsızlığın içinde geçmiş olsun.5 mmlik taş düşer düşmesinede çok sancılı olur,bunun daha büyüklerini düşürenleri biliyorum.Ben böbrek taşımı kırdırarak düşürdüm.Taş kırıldıktan sonra bir günlük bir ağrı çektim(taş ağrısından az)kırdırmanın böbreğe verdiği zarar düşürürsek taşın düşerken verdiği zarardan çok daha fazla olamaz diyorum.
Bornova - izmir
Bul
Ismail ailemize hosgeldin...
Gecmis olsun,Allah acil sifalar versinAffet
Bul
İlginiz için teşekkür ederim.Kırdırmaktansa ilk önce kendim düşürmeyi karar verdim Smile İnşallah düşer . Saolun ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,194 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi