28-04-2009, 14:08
egeliyiz denizle büyüdük tabiki tercihim DENİZ !
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Anket tatlı sumu deniz suyu mu Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
tatlı su avcısıyım | 29 | 21.80% | |
deniz avcısıyım | 65 | 48.87% | |
her ikisinide yapıyorum | 39 | 29.32% | |
Toplam: | 133 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
tatlı sumu deniz suyumu
|
28-04-2009, 14:08
egeliyiz denizle büyüdük tabiki tercihim DENİZ !
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
28-04-2009, 21:39
mecburen tatlısu tatildede deniz kenarına gidebilirsek deniz hasretini biraz gideriyoruz.
29-04-2009, 00:47
Maalesef tatlı su deneyimim hiç yok.Arap abimiz yeni sülüklerle bir gün götürecek diye bekliyoruz
![]() Bu yüzden deniz diyenlerdenim. ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
07-07-2010, 11:40
Eskişehir'e deniz gelse deniz balıkçılığı da yaparım
![]()
07-07-2010, 16:09
deniz balığını yemesi güzel, tatlı su balığını tutması güzel. o yüzden tatlı su diyorum ben
07-07-2010, 20:49
Lezzet açısından denizz denizz denizz tatlı su avıda yaptım ama pek lezzetli gelmedi balıkları saygılar.
![]()
10-07-2010, 12:32
ustam61 yazdı:yanlış biliyorsun hayrettin abi (aynen tavlayı yanlış bildiğin gibi) denizde boy adet sınırları var istavrit de olsa 5 kg dan çok tutulamıyor mesela 5 kg luk 1 levrek tutan 2.yi tutamıyor.. tek fark nerede biliyormusun denizde herkes balık tutmak için olta atamıyor ama tatlı suda herkes olta atabiliyor denizde ağ atmak zor ama tatlısuda ağ atmak çok kolay denizde dinamit at adamı oyarlar tatlısuda kimsenin haberi olmuyor denizde tırıvırı olayı yok yani kısacası tatlısuyu insan kendi bitirdi.. denizlerde bitiyor eski balıklar artık yok zamanla tatlısudaki durum denizdede olacak ne yazıkki.. balık tutma zevki olarak bence her ikiside güzel ama kim neye alışmışsa onu tercih eder ben 20 kg luk bir yayın yada sazan tutsam tatlısu sevdalısı olur çıkarım sende 8-10 kgluk bir levrek tutsan eminim deniz sevdan artar ![]() ![]()
Olayı güzel anlatmışsın dostum bencede her ikisinin zevki başka bizim buralar da da göl ve tatlı su balıkçılığı yapan arkadaşlar var ama tercih meselesi ben tatlı suya alışamadım deniz balıkçılığı çok daha güzel geliyor .
birde insanların bulunduğu şartlar çok önemli deniz kıyısında bulunan balıkçı dostlar daha çok deniz balığı tutuyorlar deniz olmayan dostlarda mecburen tatlı suyu seçiyorlar .
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
12-07-2010, 12:35
benim için hiç fark etmiyor bulutların üstündede olsam baktım yanıbaşımda tatlı ve ya tuzlu su var oltamı atarım balık olsada olmasada ya varsa
14-07-2010, 10:38
Denize oy kullandım ve denizin açık ara önde olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım. Tatlı su balıkçılığı yapan çok amatör balıkçı varmış
![]()
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|