Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni
harun abi gürhan nın dediği gibi olabilir mesai teslim eder gibi olta değişimi yaparız yaw beni operasyon iyice sardı gelmem lazım.
Bul
Ege yazdı:
GURHAN yazdı:    Egemen keşke herşeyini bu sınava endekslemesen. Sınav inşallah gönlüne göre netice verir ama dünyanın en önemli şeyi de değil. Rahat olmaya çalış.

Teşekkür ederim Gürhan abi.biliyorum,rahat olmaya calısıyorum,sağolsunlar ailemin bu konuda gerçekten bana büyük desteği var.onlar da öyle söylüyorlar.ama ben bunu bir daha yaşamayayım diyorum,sonuçta kaç yılın emeği var.bir örnek vereyim.bağcı bütün sene calısır,didinir.üzümünü serer,kurutur,ama kaldıracağı gün üzümün üstüne bir yağmur yağar,bağcının onca emeği boşa gider,ben bağcının yaşadığı gibi birşeyi yaşamak istemiyorum,yani sınav günü ıslanmasın üzümlerim Smile ,tabi dünyanın sonu değil ama emeğimin karşılığını almak ya da alamamak,benim sorunum sadece bu

Egemen biz balıkcıyız malum. Ne yaparız bütün tedbirleri alır yemleri temin eder havaya denize bakar yaaa nasip deyip oltayı atarız. Gerisi bizden çıkar. Ne deriz kısmet deriz. Senin bağcı da üstüne düşen her vazifeyi yapar son gün afat vurursa o da kısmettir. Bu yüzden rahat ol. Sen üstüne düşeni yaptıysan hazırlığın tamsa boşver gerisini ne olur falan diye hiç takılma.
Bul
Harun yazdı:ahh be egemen hayatın hertarafı sınav  esas sınavlar

doğru söylüyorsun Harun abi,hayattaki sınav bana tecrübe oluyor,bu hayatımın,kişiliğimin pekişmesini sağlıyor,ama okuldaki,dersanedeki sınavlar sadece bir anahtar,bana sadece bir kapı açabilirler,başka bir faydası olmaz
Bul
doktor yazdı:harun abi gürhan nın dediği gibi olabilir mesai teslim eder gibi olta değişimi yaparız yaw beni operasyon iyice sardı gelmem lazım.

Dostum vallahi sen de olursan çok keyifli olur bu iş. Formül de belli vardiyalı olta Bobo
Bul
walla süper olur yolda yüceli görürsen kürek çekerken  hehehe onuda takarsın arkaya  gerçi kürekle sırtı çekerek gelecekti ya Bobo
Bul
Harun yazdı:walla süper olur yolda yüceli görürsen kürek çekerken  hehehe onuda takarsın arkaya  gerçi kürekle sırtı çekerek gelecekti ya Bobo

Yaw birileri sırtı çekerek gelsin tabi sonra balık krakerlere kalmayalım dimi.Bobo
Bul
Harun yazdı:Yüceeel ozanı buldunmu

BoboBoboharun abi bende onu aramay çıkmıştım aradım aradım zor buldum adamı bölümündeki bilgisayar arızalıymış adam hemşireleri almış karşısına balık tutma dersi veriyor o yüzden yok armızdaBoboBoboBobo
tamamdır abi inşallah uydururuz işleri.
gürhan dostum git yat uyu daha 05 te balıktutmaya gelecen buraya balıkta uyuma sonra BoboBoboBobo
Bul
baba martı yazdı:
Harun yazdı:Yüceeel  ozanı buldunmu

BoboBoboharun abi bende onu aramay çıkmıştım aradım aradım zor buldum adamı bölümündeki bilgisayar arızalıymış  adam hemşireleri almış karşısına balık tutma dersi veriyor o yüzden yok armızdaBoboBoboBobo

vayy gürhaaan görüyormusun sende bizi balık krakere talim ettiriyosun yaw
Bul
arkadaslar teşekkür ediyorum,moralimi daha da yükselttiniz,ben çıkıyorum,herkese iyi geceler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni sitemiz açildi M.B PETSHOP 18 2,829 25-09-2013, 10:16
Son Yorum: M.B PETSHOP
  Yenİ Sİtemİz LeVrEkCi 52 8,897 27-08-2012, 14:57
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,511 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  yeni uygulama duyurusu... LeVrEkCi 18 2,604 18-02-2012, 14:14
Son Yorum: ufuktan26
  BTK'nın yeni kanunu 22 Ağustosta Yürürlükte... hasansenturk72 11 3,150 04-05-2011, 22:05
Son Yorum: yalova tatar
  yeni uygulama LeVrEkCi 23 3,392 30-05-2010, 00:37
Son Yorum: yycolak
  yeni cep numaram fish or die 16 3,081 19-02-2010, 13:00
Son Yorum: fish or die
  yeni bölümler LeVrEkCi 25 3,699 27-12-2009, 15:20
Son Yorum: Can ARSLAN
  yeni bir organizasyon yycolak 67 6,771 13-10-2009, 23:46
Son Yorum: deniz aşığı
  Yeni sezon hayırlı olsun yycolak 23 3,710 18-06-2009, 23:30
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü: