04-11-2011, 17:37
Yalçın abim gelişmeler çok güzel inan bende daha çok sevindim kızımızın yanaklarından öp benim için.
![Biggrin Biggrin](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/biggrin.gif)
26/10yycolak moralim sıfır
|
04-11-2011, 17:37
Yalçın abim gelişmeler çok güzel inan bende daha çok sevindim kızımızın yanaklarından öp benim için.
![]()
04-11-2011, 18:41
HAŞİM77 yazdı:Yalçın abim gelişmeler çok güzel inan bende daha çok sevindim kızımızın yanaklarından öp benim için. öptüm bile,teşekkürler kardeşim. ![]()
04-11-2011, 19:03
yycolak yazdı:kontrola gittik bu gün.çok şükür iyi havadisi aldık.bayram bu günden başladı.hepinize sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.moral oldunuz bana bu zaman içinde.seviyorum hepinizi.Bu gün duyduğum en güzel havadis. Hızla iyileşmesi dileklerimle tekrar geçmiş olsun. Kara kızıma söyle artık bizi üzmesin biz de ona güzel güzel balıklar yakalayalım ve kendisi yesin ![]()
04-11-2011, 19:06
habere sevindim tekrar geçmiş olsun.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
04-11-2011, 19:08
yycolak yazdı:kontrola gittik bu gün.çok şükür iyi havadisi aldık.bayram bu günden başladı.hepinize sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.moral oldunuz bana bu zaman içinde.seviyorum hepinizi. çok sevindim,tekrar büyük geçmiş olsun ![]()
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
04-11-2011, 19:41
ALTAYLI yazdı:Bu gün duyduğum en güzel havadis. Hızla iyileşmesi dileklerimle tekrar geçmiş olsun. Kara kızıma söyle artık bizi üzmesin biz de ona güzel güzel balıklar yakalayalım ve kendisi yesin eyvallah ercan abicim,teşekkürler.yakalayalım abim.şimdilik değilde kısa bir süre sonra kendisi yiyecek inşallah.şimdi tafralarıyla bizi yiyor çünkü. ![]()
04-11-2011, 19:42
![]() bucalıfikret yazdı:habere sevindim tekrar geçmiş olsun. sağol şekerim. ![]() ![]()
04-11-2011, 19:43
sirenia yazdı:çok sevindim,tekrar büyük geçmiş olsun teşekkür ederim nurancım.pataloji sonucun nasıl.. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|