Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 261
Konuları: 6
vallaha abiler modern robinsonluk,hatunlardan uzak bir dört gün,içimizdeki ilkel güzellik av ve lak laka lak lak  keyif yahu keyif.Yıllar evvel rahmetli salih dayımızın(babamın dayısı) karaburun kaynarpınardaki evinde aynı böyle organizasyonlar yapılır,amcalar,yeğenler dayılar balığın gözünü çıkarır(çipuradan,kedibalığına,levrekten,fangriye kova kova)akabinde mangallar yakılır o mis gibi havada ne muhteşem haftasonları geçirilirdi.biz o zaman ufaktık.sığırcık geçişteyse(ocak,şubat ayları)evin yakınından sığırcığada tüfek atılır(yağlı eti zeytini yemiş hayvan muhteşemken)kısmetteyse onlarda mangala çakılırdı.sizin bu organizasyonda sanki o günleri gördüm.süperötesi devamıda olur herhalde diye düşünüyorum
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
merttekol yazdı:vallaha abiler modern robinsonluk,hatunlardan uzak bir dört gün,içimizdeki ilkel güzellik av ve lak laka lak lak keyif yahu keyif.Yıllar evvel rahmetli salih dayımızın(babamın dayısı) karaburun kaynarpınardaki evinde aynı böyle organizasyonlar yapılır,amcalar,yeğenler dayılar balığın gözünü çıkarır(çipuradan,kedibalığına,levrekten,fangriye kova kova)akabinde mangallar yakılır o mis gibi havada ne muhteşem haftasonları geçirilirdi.biz o zaman ufaktık.sığırcık geçişteyse(ocak,şubat ayları)evin yakınından sığırcığada tüfek atılır(yağlı eti zeytini yemiş hayvan muhteşemken)kısmetteyse onlarda mangala çakılırdı.sizin bu organizasyonda sanki o günleri gördüm.süperötesi devamıda olur herhalde diye düşünüyorum
mert bu ilk değildi ve inşallah sonda olmaz,bu hafta sonu 3 kişi gidiyoruz bu sefer dalış amaçlı gidiyoruz ama hava durumuna göre oltada atarız heralde.genelde 1 yada 2 günlüğüne gidiyorken bu sefer 4 gün bonus oldu her türlü dinlenmiş olduk,birde hava müsade etse balıkçılık çok daha iyi olabilirdi.teşekkürler.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:mert bu ilk değildi ve inşallah sonda olmaz,bu hafta sonu 3 kişi gidiyoruz bu sefer dalış amaçlı gidiyoruz ama hava durumuna göre oltada atarız heralde.genelde 1 yada 2 günlüğüne gidiyorken bu sefer 4 gün bonus oldu her türlü dinlenmiş olduk,birde hava müsade etse balıkçılık çok daha iyi olabilirdi.teşekkürler.
Arkadaş siz nasıl işlerde çalışıyorsunuz. 4 gün üstüste tatil yapabilmek ne kadar güzel bir olay. Ben senelik izinlerde bile 4 günü üstüste göremiyorum. Bayramlarda bile herkes arefelerde işe gelmezken biz hem arefede hem en geç 3. günü işe yarım günde olsa uğramak durumundayız. çünkü iş devam ediyor ve bizimde orda olmamız lazım.
Hafta sonları olmasa tatilimiz yok gibi.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Hayırlısı olsun dostum ALLAH kısmetinizi açık etsin iş kolay önemli olan sağlık sıhat ALLAH sağlık sıhatten etmesin gerisi kolay.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:yılbaşına kadar rahatım sonrası meçhul dükkan kapatıyorum hemde 40 yıllık dükkan ve ben 16 senedir buradayım kapanınca ne olacak ne durumlardayım bende bilmiyorum zaman gösterecek herşeyi.
Allah boş bırakmasın iş olsunda çalışalım nihat,bu yaşlarda sadece pazar günleride yeter bana 
en sonunda başarılı oldular desene,yürekler sızlamayacakmı 40 yıllık mekanın kapanmasına.herkes rahat olacak değilmi.yazık çok üzüldüm.allah kimsenin ekmeğini kesmesin.nasıl olsa bir şekilde çıkar bir yerden.her şey gönlünce olsun nihatcım.yolunda açık olsun.
|