Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW
LeVrEkCi yazdı:biz oradayken cumartesi günü saat 14:00-16:00 arası yani benim kıyıdan daldığım murki nin sahilde yürüyüş yaptıgı sazan ve mavruşun evde uyudugu sırada murat (fishordie)tekirdağ tarafından istanbul tarafına geçiyormuş,daha önce bana ugramış ve evi biliyordu ama bakınmış bulamamış..insan bi arar yahuu en azından 2 paket istavrit verir kahvemizi içer yollardık yuhh diyorum sana murat sadece yuhhh Gulumseresmen 100 metre yakınımızdan geçmiş.Hadiordan

Abi hadi seni aradı bulamadı diyelim, benim numarada mevcut kendisinde Hadiordan kendisini ayıplıyorum Happy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
araphüso26 yazdı:koysana fotları videoları adamı hasta etme mavruşSiyirdimbunuda kendime ayırdımmm

[SIZE="3"]hay maşallah bu sefer sadece muhabbet değil balığında gözü çıkarılmış.vallahi imrendim resimler, pişmiş ve pişmemiş halleri harika görünüyor levreği çekerken video harika.. şu levrekten yiyeyemedim ya ona yanıyorum..harikasınız arkadaşlar[/SIZE]Alkis Sefiom Rose

Bende diyorum, Hüseyin abi burayı niye ayırdı kendine diye BoboBobo
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bende diyorum, Hüseyin abi burayı niye ayırdı kendine diye BoboBobo

senden aşağı kalmayayım diye hani sen ayırmıştın yaSiyirdim ilk mesajıda ben yazmış oldum bu sayede 2 gün sonraSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
vallaha abiler modern robinsonluk,hatunlardan uzak bir dört gün,içimizdeki ilkel güzellik av ve lak laka lak lak Happy keyif yahu keyif.Yıllar evvel rahmetli salih dayımızın(babamın dayısı) karaburun kaynarpınardaki evinde aynı böyle organizasyonlar yapılır,amcalar,yeğenler dayılar balığın gözünü çıkarır(çipuradan,kedibalığına,levrekten,fangriye kova kova)akabinde mangallar yakılır o mis gibi havada ne muhteşem haftasonları geçirilirdi.biz o zaman ufaktık.sığırcık geçişteyse(ocak,şubat ayları)evin yakınından sığırcığada tüfek atılır(yağlı eti zeytini yemiş hayvan muhteşemken)kısmetteyse onlarda mangala çakılırdı.sizin bu organizasyonda sanki o günleri gördüm.süperötesi devamıda olur herhalde diye düşünüyorum
Bul
merttekol yazdı:vallaha abiler modern robinsonluk,hatunlardan uzak bir dört gün,içimizdeki ilkel güzellik av ve lak laka lak lak Happy keyif yahu keyif.Yıllar evvel rahmetli salih dayımızın(babamın dayısı) karaburun kaynarpınardaki evinde aynı böyle organizasyonlar yapılır,amcalar,yeğenler dayılar balığın gözünü çıkarır(çipuradan,kedibalığına,levrekten,fangriye kova kova)akabinde mangallar yakılır o mis gibi havada ne muhteşem haftasonları geçirilirdi.biz o zaman ufaktık.sığırcık geçişteyse(ocak,şubat ayları)evin yakınından sığırcığada tüfek atılır(yağlı eti zeytini yemiş hayvan muhteşemken)kısmetteyse onlarda mangala çakılırdı.sizin bu organizasyonda sanki o günleri gördüm.süperötesi devamıda olur herhalde diye düşünüyorum

mert bu ilk değildi ve inşallah sonda olmaz,bu hafta sonu 3 kişi gidiyoruz bu sefer dalış amaçlı gidiyoruz ama hava durumuna göre oltada atarız heralde.genelde 1 yada 2 günlüğüne gidiyorken bu sefer 4 gün bonus oldu her türlü dinlenmiş olduk,birde hava müsade etse balıkçılık çok daha iyi olabilirdi.teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:mert bu ilk değildi ve inşallah sonda olmaz,bu hafta sonu 3 kişi gidiyoruz bu sefer dalış amaçlı gidiyoruz ama hava durumuna göre oltada atarız heralde.genelde 1 yada 2 günlüğüne gidiyorken bu sefer 4 gün bonus oldu her türlü dinlenmiş olduk,birde hava müsade etse balıkçılık çok daha iyi olabilirdi.teşekkürler.

Alkis Hadiordan

Arkadaş siz nasıl işlerde çalışıyorsunuz. 4 gün üstüste tatil yapabilmek ne kadar güzel bir olay. Ben senelik izinlerde bile 4 günü üstüste göremiyorum. Bayramlarda bile herkes arefelerde işe gelmezken biz hem arefede hem en geç 3. günü işe yarım günde olsa uğramak durumundayız. çünkü iş devam ediyor ve bizimde orda olmamız lazım.

Hafta sonları olmasa tatilimiz yok gibi.

Snifsinf
Bul
nihatkr yazdı:Alkis Hadiordan

Arkadaş siz nasıl işlerde çalışıyorsunuz. 4 gün üstüste tatil yapabilmek ne kadar güzel bir olay. Ben senelik izinlerde bile 4 günü üstüste göremiyorum. Bayramlarda bile herkes arefelerde işe gelmezken biz hem arefede hem en geç 3. günü işe yarım günde olsa uğramak durumundayız. çünkü iş devam ediyor ve bizimde orda olmamız lazım.

Hafta sonları olmasa tatilimiz yok gibi.

Snifsinf

yılbaşına kadar rahatım sonrası meçhul dükkan kapatıyorum hemde 40 yıllık dükkan ve ben 16 senedir buradayım kapanınca ne olacak ne durumlardayım bende bilmiyorum zaman gösterecek herşeyi.
Allah boş bırakmasın iş olsunda çalışalım nihat,bu yaşlarda sadece pazar günleride yeter bana Gulumse
Bul
Hayırlısı olsun dostum ALLAH kısmetinizi açık etsin iş kolay önemli olan sağlık sıhat ALLAH sağlık sıhatten etmesin gerisi kolay.Gulumse
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
LeVrEkCi yazdı:yılbaşına kadar rahatım sonrası meçhul dükkan kapatıyorum hemde 40 yıllık dükkan ve ben 16 senedir buradayım kapanınca ne olacak ne durumlardayım bende bilmiyorum zaman gösterecek herşeyi.
Allah boş bırakmasın iş olsunda çalışalım nihat,bu yaşlarda sadece pazar günleride yeter bana Gulumse

ortak, benim işte yılbaşından itibaren belirsizliğe giriyor,(işletme ile alakalı olan,diğerini daha bahse katmıyorum ) alalım elimize simit tablalarını başlayalım satmaya, eğer acemilik çekersen ben yardım ederim sana , zamanında simitçilikle ev geçindirdim,SmileHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:yılbaşına kadar rahatım sonrası meçhul dükkan kapatıyorum hemde 40 yıllık dükkan ve ben 16 senedir buradayım kapanınca ne olacak ne durumlardayım bende bilmiyorum zaman gösterecek herşeyi.

en sonunda başarılı oldular desene,yürekler sızlamayacakmı 40 yıllık mekanın kapanmasına.herkes rahat olacak değilmi.yazık çok üzüldüm.allah kimsenin ekmeğini kesmesin.nasıl olsa bir şekilde çıkar bir yerden.her şey gönlünce olsun nihatcım.yolunda açık olsun.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zeytinelinde buca team show !! blue_zaire 422 49,496 29-01-2012, 19:49
Son Yorum: yycolak
  sazan a gidelim mi ahmedow 6 1,888 15-07-2010, 21:56
Son Yorum: thunderbolt
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,402 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi