Yorumları: 5
Konuları: 0
bilgiler için çok teşekkür ederim önce,5 ay önce sağ böbreğimde 1 cm büyüklüğünde taş olduğunu öğrendim.bu eşkina taşını yaptım ama bunu yaptıktan 2 ay sonra taşım kanala düştü,neyin etkisiyle oldu bilmiorum.3 haftadır taşımı krdırıorum,yani 3 seans oldu hala kırılmadı. eğer haftayada kırılmamış olursa ameliyat olucakmışım.bugün rowatinex i duydum ve şu anda ne yapacağımı bilmiorum.yani bu ilaç bi cnmlik taşımı eritip mi düşürücek.yoksa aynen düşmesi mümkün diildir herhalde.ne yapıcağımı bilmiorum.yaardımcı olan birileri olursa sevinirim.yani bu ilacı kullanmalı mıyım yoksa haftaya ameliyatla taşımı aldırtmalı mııyım...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
eliff yazdı:bilgiler için çok teşekkür ederim önce,5 ay önce sağ böbreğimde 1 cm büyüklüğünde taş olduğunu öğrendim.bu eşkina taşını yaptım ama bunu yaptıktan 2 ay sonra taşım kanala düştü,neyin etkisiyle oldu bilmiorum.3 haftadır taşımı krdırıorum,yani 3 seans oldu hala kırılmadı. eğer haftayada kırılmamış olursa ameliyat olucakmışım.bugün rowatinex i duydum ve şu anda ne yapacağımı bilmiorum.yani bu ilaç bi cnmlik taşımı eritip mi düşürücek.yoksa aynen düşmesi mümkün diildir herhalde.ne yapıcağımı bilmiorum.yaardımcı olan birileri olursa sevinirim.yani bu ilacı kullanmalı mıyım yoksa haftaya ameliyatla taşımı aldırtmalı mııyım... 
Siz olsanız sağlık konusunda bir başkasına nasıl yardım edersiniz sadece yaşananları ve duyduklarınızı anlatırsınız ben şahsen bir başkasının sağlığı konusunda şunu yap bunu yap diyemem yaşananlar ve anlatılanlar burada karar yine size ait
yok kesinlikle haklısınıs,benim demek istediğim böyle bi örneği olan var mı, bu konuda bilgi alamaya çalışorum yoksa aburda söylenenleri birebir uygulicak diilim yani..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
eliff yazdı:yok kesinlikle haklısınıs,benim demek istediğim böyle bi örneği olan var mı, bu konuda bilgi alamaya çalışorum yoksa aburda söylenenleri birebir uygulicak diilim yani..
Elif kızım taşın kırılamaması taşın yapısına ve bulunduğu yere bağlı.Anladığım kadar taş üretere düşmüş ve boyut olarakta büyük olduğundan bu aşamadan sonra bu türden ilaçların faydası olmaz çekilecek İ.V.P filminden sonra doktorunuzun tavsiyesine uyun derim.Geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben 20 senedir hastanedeyim bir ilacın taşı erittiğini duymadım 1 cm taş kırılmadanda düşmeyeceğine göre böbreği zedelemeden bu taştan kurtulmak lazım ameliyattan korkma doktorlarını dinle derim allah şifa versin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
geçmiş olsun. harunun dediği gibi biz olanları anlatmaktan başka bişey yapamayız siz doktoruza güvenin.
Yorumları: 840
Konuları: 27
bende çektim bu derdi iyi bilirim ne diyeyim Allah yardımcı olsun.
verdiğinis bilgiler için çok teşekkür ederim,biraz daha zamana yaymam daha ii olucak sanırım eğer düşmesse o zaman ameliyat olucam.4. ve 5. seansıda denesem mi acaba neyse artık zman göstericek.tekrar tekrar teşekkür ederimmm herkeze
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
eliff yazdı:verdiğinis bilgiler için çok teşekkür ederim,biraz daha zamana yaymam daha ii olucak sanırım eğer düşmesse o zaman ameliyat olucam.4. ve 5. seansıda denesem mi acaba neyse artık zman göstericek.tekrar tekrar teşekkür ederimmm herkeze
Taşın yola düşdüğünü söylemişdin,böbrekte süzme devam ediyorsa kırdırma seanslarına sonuna kadar devam et.
Bornova - izmir
evet şuanda kanalda,süzdürme derken? benim hiç bi şikayetim yok,ağrım dahi yok yani..herşey normal..çook çokk teşekkür ederimmm.seanslara devam edim,ondan sonra olmassa artık ameliyat olurum..çok teşekkür ederim tekrar