02-06-2011, 09:09
Sanırım çadırlar kurulmuşur..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Turanköy e yolculuk var..
|
02-06-2011, 09:09
Sanırım çadırlar kurulmuşur..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
02-06-2011, 11:58
Kamil ILIPINAR yazdı:teşekkürler arkadaşlar benimde şuan yapabileceğim bişi yok akciğerler su toplamış ilaç tedavisi cevap vermeyince yatırmak zorunda kaldık.ilaç yüklemesi yapılacak serumla karıştırıp bu yüzden yatırdılar kamil kardeşim geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
02-06-2011, 13:18
Kamil ILIPINAR yazdı:annemin hastaneye yattığından dolayı turanköye gidip gidemeyeceğim muallakda kaldı murkinin haberi var cumada olsa kaçabilirsem gitmeye çalışacağım Kamil Bey geçmiş olsun.Annenize şu mübarek gün yüzüsuyu hürmetine acil şifalar dilerim.
02-06-2011, 13:31
Kamil abi çok geçmiş olsun...
Allah acil şifalar versin....
02-06-2011, 13:59
arkadaşlar hepinize teşekkürler bu gün iki sefer gittim hastaneye içeri almıyorlar yoğunbakım olduğu için bir kişi bir dakikalığına ihtiyacını sormak için alınıyor çok önemli bir rahatsızlığı olmadığı için içim rahat.yatırdığımdan beri göremedim bir türlü sıra bana gelmiyor böyle gidersede sıra gelmez bende bı sıkıntıdan kaçsammı diye düşünmüyor değilim allah için.sağolsun torun torba oğul bol
![]() ![]() ![]() 06-FB-58
02-06-2011, 23:45
kamilim geçmiş olsun anneye açil şifalar diliyorum.
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
03-06-2011, 12:35
Kamil ILIPINAR yazdı:teşekkürler arkadaşlar benimde şuan yapabileceğim bişi yok akciğerler su toplamış ilaç tedavisi cevap vermeyince yatırmak zorunda kaldık.ilaç yüklemesi yapılacak serumla karıştırıp bu yüzden yatırdılarGeçmiş olsun Kamil,annene acil şifalar dilerim.
Bornova - izmir
03-06-2011, 16:44
Kamil ILIPINAR yazdı:teşekkürler arkadaşlar benimde şuan yapabileceğim bişi yok akciğerler su toplamış ilaç tedavisi cevap vermeyince yatırmak zorunda kaldık.ilaç yüklemesi yapılacak serumla karıştırıp bu yüzden yatırdılar ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
03-06-2011, 17:40
çok bol mezgit varmış 2 tekne bol bol mezgit tutuyorlarmış,güneşleniyorlarmış,herkese selamları var.
![]()
03-06-2011, 17:40
kamil abide dayanamamış oradaymış..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|