Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yem tekniği
yalova tatar yazdı:yav ben bu marulu yerim bile Happy yem sarmakta neymişBobo

Erden abininde dediği gibi niye yenmesin denizden çıkmıyomu işte. Happy
Zeytinyağı limon tamamdır.Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
u_boy yazdı:evet.solucanı sarma gibi sarıp derin dondurucuya koyuyoruz.sertleştikten sonra dilimleyip iğne de yem olarak kullanıyoruz.iyi verim aldıklarını söylediler.

Sarıpta dondurmanın mantığını anlamadım,deniz marulunun içine konan yem bez cuvalla nemli olarak serin yerde saklanırsa yemin canlı kalma süresini uzatabilir.paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sarıpta dondurmanın mantığını anlamadım,deniz marulunun içine konan yem bez cuvalla nemli olarak serin yerde saklanırsa yemin canlı kalma süresini uzatabilir.paylaşım için teşekkürlerAlkis
bende ayni fikirdeyim..nemli cuval veya nemli gazete...nemi daha uzun sure tutar ,birde serin yerde tuttugunda ,canli kalma suresi uzar..fikrindeyim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhan abi faruk abi ; sarılmasının nedeni : derin dodurucuya konulduktan ve dondurulduktan sonra rahatça dilimlenip iğnenin ucuna baglanması için. sizin dediklerinizde doğru.ben burada saklanma koşulunu değil dondurularak ve dilimlenerek iğneye takılmasından bahsetmet istedim.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
iyide solucan dondu ,bi şekilde kestık te?? ama bunu iğneye takarken dağılır,suya girince buz suda çözülüp yine dağılır Snifsinf bu benim görüşüm tabi belki iş yapıyodur ..ustalar daha iyi bilir..
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi