29-04-2009, 23:00
ustadbalıkcı yazdı:Güzel balıklar raporda güzel tebrikler.
Teşekkürler Vedat Bey.
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-36
|
29-04-2009, 23:00
ustadbalıkcı yazdı:Güzel balıklar raporda güzel tebrikler. Teşekkürler Vedat Bey.
29-04-2009, 23:24
kalender ordu evinin tam önü bol ve büyük boy istavrit yapıyordu 50 metre yerde yapıyor balığı,200 metre ileride olta atıyım dedim tık yok çok enteresan.
rapala deneyecektim yagmur başladı birazda keyifsizim hasta olacak gibi hallerdeyim boşverdim. birde büyükdere kazıklı yolun sarıyer tarafına dogru 2-3 gündür güzel istavrit alınıyor.
03-05-2009, 00:15
LeVrEkCi yazdı:kalender ordu evinin tam önü bol ve büyük boy istavrit yapıyordu 50 metre yerde yapıyor balığı,200 metre ileride olta atıyım dedim tık yok çok enteresan. Demek istavrit lodoslarla birlikte girdi iyice boğaza. mayıs ayında göçü başlar artık. bende kendi yazlık mekanıma geçerim ![]()
03-05-2009, 00:51
balıkoltası yazdı:Demek istavrit lodoslarla birlikte girdi iyice boğaza. mayıs ayında göçü başlar artık. bende kendi yazlık mekanıma geçerimbsene yazlık mekanında sıcaklar bastırınca dükkanda bunaldımmı gelip kesin denize gireceğim,geçen sene içimde kaldı sonra kış boyu boğazın sularına baktım durdum ![]()
03-05-2009, 02:32
İyi geceler ustalar acaba kuleli ve moda hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz şu aralar neler çıkıyor ve saat kaç arasında
![]()
03-05-2009, 02:51
yine gözlerimizi şenlendirecek sarı kanatları almışsın birol bereketli olsun tebrikler rastgele
![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
04-05-2009, 15:52
LeVrEkCi yazdı:bsene yazlık mekanında sıcaklar bastırınca dükkanda bunaldımmı gelip kesin denize gireceğim,geçen sene içimde kaldı sonra kış boyu boğazın sularına baktım durdumDÜkkanı kaçta kapatıyorsun bilmiyorum ama 19-20 saatlerinde orada denize girmeni şiddetle öneririm ![]() kaßuS yazdı:İyi geceler ustalar acaba kuleli ve moda hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz şu aralar neler çıkıyor ve saat kaç arasındaKarşı taraf hakkında maalesef pek bilgim yok. Ama istavrit garanti avdır kulelide. onu söyleyebilirim. bahriyeli yazdı:yine gözlerimizi şenlendirecek sarı kanatları almışsın birol bereketli olsun tebrikler rastgeleTeşekkürler İsmail Bey. Rastgele. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|