Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Albatros-gr yazdı:Var hocam..Lidl market getirmisti burada uygun fiyatida vardi...teknenin arkasina giren o goz yuzer halde ve uzun bir teli var...birakiyorsun suyun uzerine gozu ,ve kendin sonardan takip ediyorsun.Kullandigim yok,bu seklide olani,ne derece is yapar bilemem
Vay be onu da mı yapmışlar. Teknede oluğu gibi kulanışlı olmaz sanırım.
Teşekkür ederim paylaşımın için.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
ufuktan26 yazdı:Vay be onu da mı yapmışlar. Teknede oluğu gibi kulanışlı olmaz sanırım.
Teşekkür ederim paylaşımın için.
Teknede oldugu kadar kullanisli olmama nedeni.(bana gore) o goz kiyidan saldiginda hemen hemen ayni yeri okuyacak..cok degisik yer okuma imkani yok...rastgele
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Doğru.Ayrıca sürekli geri çekip başka yerlere taşıyıp yeniden tarayacaksın o da çok vakit kaybettirir.
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
faruk abi teşekkürler
bu konuda ufak bir araştırma yapmıştım bazı cihazların uydu kullanma ömrüne göre kısa bir zaman sonra devre dışı kalma durumu varmış konu ile ilgili bilginiz varmı acaba
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
HIDIR yazdı:faruk abi teşekkürler
bu konuda ufak bir araştırma yapmıştım bazı cihazların uydu kullanma ömrüne göre kısa bir zaman sonra devre dışı kalma durumu varmış konu ile ilgili bilginiz varmı acaba
Bizim seneler once bir arkadasin botunde ikisi bir arada vardi...6 sene kullanildi oyle bir sey olmadi..
bu elimdeki bende ve benle beraber alan diger arkadaslarda 3 seneden bu yana var...ve daha once alanlardanda oyle bir sikayet duymadim
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
balık bulucuyu kimse yanlış anlamasın ben etik bulmuyorum...hiç kullanmadım balığın yerini bilmeden tutmak daha güzel ve ustalık istiyor.. taba durumunu bilmek için uygun diye düşünüyorum
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]