Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalovadan eray arkadasımız
harun77 yazdı:yacın senden cok bahsettım sıgaraya baslama dedım soyle boyle derken senı merak edıyor sıteye bı uye yapayımda ordan gorusursunuzGulumse
Harika olur Haruncum.Teşekkürler.
Bul
yalcın sende burdan sıgaranın zararlarını soylersen kafasına basa basa belkı yardımcı oluruz allaha emanet ol
Bul
harun77 yazdı:yalcın sende burdan sıgaranın zararlarını soylersen kafasına basa basa belkı yardımcı oluruz allaha emanet ol

Haruncum,
Sigaranın zararlarını buradan söylemeye ne gerek.Herkes biliyor tabiidirki kendiside...Ama o illeti bırakmak zor ama imkansız değil.Herkesten yardım isteyelim.Anladığım kadarıyla Nihatta bırakanlardan.Birde Nihata soralım nasıl bıraktığını...Eray her şekilde sigaradan uzak durmalı.Hatta içilen yerde bile durmamalı.Ne güzel balık sevdası var.Açık hava iyot ondan güzelimi var?Alsın oltasını çıksın balığına mis gibi hava sitres yok.Oh ne güzel.Hayatın tadını çıkartsın.Görüşmek üzere.Sağlıklar.
Bul
yycolak yazdı:Haruncum,
Sigaranın zararlarını buradan söylemeye ne gerek.Herkes biliyor tabiidirki kendiside...Ama o illeti bırakmak zor ama imkansız değil.Herkesten yardım isteyelim.Anladığım kadarıyla Nihatta bırakanlardan.Birde Nihata soralım nasıl bıraktığını...Eray her şekilde sigaradan uzak durmalı.Hatta içilen yerde bile durmamalı.Ne güzel balık sevdası var.Açık hava iyot ondan güzelimi var?Alsın oltasını çıksın balığına mis gibi hava sitres yok.Oh ne güzel.Hayatın tadını çıkartsın.Görüşmek üzere.Sağlıklar.

ya yalcınım dedığın gıbı bıde hastanedekı gunlerını unutmasın amelıyattan once sonra kımbılır orda nelerını gormustur ınsallah ona sıgarayı bıraktıracağız yorumlar ıcın tesekkurler gorusmek uzere
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan levreğe devam harun77 27 4,538 21-06-2010, 14:21
Son Yorum: ANTALYALI07
  yalovadan ılk eskınalar harun77 16 2,594 10-04-2010, 23:21
Son Yorum: yycolak
  Sayın Arkadaşımız Tatar 77 Eşkiya Hunter 16 3,033 28-08-2007, 17:49
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi