Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevgililerimizle Buluştuk-27 :)
kılçık yazdı:Tebrikler Birol. Havanın azizliği sizi durduramamış harika av yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Rastgele
Teşekkürler Vedat Bey. O havada bile zevkli bir av oldu gerçekten.
Rastgele
adem77 yazdı:maaşallah bereketli olsun
Teşekkürler Adem.
harun77 yazdı:maasallah ağmı attınız arkadaslar cok guzel bı av yapmıssınız harıka ellerınıze sağlıkAlkisAlkisAlkis

Teşekkürler. Ağ atmadık , surf kamışla 100 mt. açığa atarak surf fishing yaptık biraz SmileSiyirdim
Bul
sevgili sayısı epey fazla.
Bul
şu sevgiliierimle birde ben buluşsam yaww Gulumseaz kaldı azzzz çok azz Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu sevgiliierimle birde ben buluşsam yaww Gulumseaz kaldı azzzz çok azz Seerf

Polis moral eğitimin hemen karşısındaki balık lokantasının akvaryumuna bir bak Nihat geçerkenSmile
Herbiri 80-100 cm.lik canlı levrekler kol geziyormuş. Görünce kendini pek iyi hissetmeyeceksin gerçi.
Haydarpaşa mendireğinden gelme sanırım.
Bul
büyükdere balıkçılarda gördüm bugün çok levrek vardı hemde büyü boylarda 5-10 kg arası demek biryerlere girdi bu levrekler.
bakarım orayada,olta attırırlarmı acaba Siyirdimbi 5 dk deşarj olsam Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:büyükdere balıkçılarda gördüm bugün çok levrek vardı hemde büyü boylarda 5-10 kg arası demek biryerlere girdi bu levrekler.

10 dakika izlesen yeter SmileAma iyi levrek var demekki..
Bul
Güzel av olmuş,tebrikler.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:büyükdere balıkçılarda gördüm bugün çok levrek vardı hemde büyü boylarda 5-10 kg arası demek biryerlere girdi bu levrekler.

HiHiHiHiMahcup

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
altaki büyük olana hasta oldum harika görünüyor,gidecektim görmeye trafige girmek istemedim.
içim gidiyor içimm ahh ahh Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi