07-02-2009, 00:43
güzel taktik tebrikler paylaşımınıza teşekkürler
İstavritin Bütün Olarak İğneye Takılması
|
07-02-2009, 00:51
LOUISCAYAN yazdı:birol bey guzel ve anlaşılır bir acıklama yapmışsınız yardımınız için teşekkur ederim. soruyu soran bendim. sizlerin sayesinde bir şey daha ögrendim ve uygulamak için sabırsızlanıyorum. yanlız anladıgım kadarı ile bu duzen buyuk balık için bir duzen. misina kalınlıgı ne olmalı bu konudada yardım ederseniz sevinirim. TEKRAR TEŞEKKURLERMisina kalınlığı avlayacağınız balığa göre değişir. Ben lüfer familyasında 0.26-0.33 arası kullanıyorum. bu takım daha çok çinekop gibi dişli balıklar içindir. robinson987 yazdı:bilgi cok ıyı ben denedim ama yemi takarken cok zorlanmıştım tabiii istavritte nakavt olmuştu iğneleri boydan boya geçirmeye çalşırken ama mantıklı aslında canlı istavriti hiç zarar vermeden aynı şekilde iğne takabiliyormuyuz belki tarifindee takılıyor ama bi şekilde balık zarar görüyor be abi cok uğraştım ben ama güzel taktik teşekkürlerBekir Bey ben balık seyrekken veya 2 olta atarken birini hep bu şekilde takarım. genelde iri balığı seçer bu şakşak benzeri yöntem. eğer iğneleri resimde görüldüğü gibi birbirine geçirip takarsanız yem okadar bozulmaz. tabii aynen anlattığım yöntemdeki gibi birkaç kere elinizi alıştırmanız lazım. ben artık sorunsuz bir şekilde yemi bozmadan takabiliyorum. birtek çuvaldızın çıktığı balığın kuyruğunda ufak bir zedelenme oluyor o da önemli değil.
07-02-2009, 01:00
Birol eline sağlık
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|