Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir tane ama idare eder
uğurcum neyse bu hataları bidaha yapmazsın .tlf yada mk için bel çantası bulundur yanında daha güvenli Alkissen istesen yinede ara jandarmayı gitsinler bakkalı alsınlar bide ceza yazsınlar bak bakalım bidaha satıyomu?
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:uğurcum neyse bu hataları bidaha yapmazsın .tlf yada mk için bel çantası bulundur yanında daha güvenli Alkissen istesen yinede ara jandarmayı gitsinler bakkalı alsınlar bide ceza yazsınlar bak bakalım bidaha satıyomu?
evet abicim ama yerinte teftiş yappıp aramam larım birde yoksa ayıp olur adamlara sordum o bakkatda satılıyomuş ama doğrumu yanlışmı bilmiyomWink
Bul
Uğrur kardeş, 1 tane olsun bizim olsun. Bu zamanda onada şükür der tebrik ederim. Alkis

Telefonun için bi ata sözü vardır onu yazayım; Allah sevdiği kulunun eşşeğini kaybettirip daha sonra geri buldururmuş. Yani sende Allahın sevdiği kuluymuşsunHappy.

Tırıvırı ile ilgili arkadaşlar seni fena hırpalamışlar, iyide yapmışlarWink. Sen arasaydın belkide seninle dalga geçip kapatacaklardı ama arayarak sen sana düşeni yapmış olacaktın.
Tırıvırı zıkkımının neler yaptığını canlı olarak gören birisi olarak kullananları kınıyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Uğrur kardeş, 1 tane olsun bizim olsun. Bu zamanda onada şükür der tebrik ederim. Alkis

Telefonun için bi ata sözü vardır onu yazayım; Allah sevdiği kulunun eşşeğini kaybettirip daha sonra geri buldururmuş. Yani sende Allahın sevdiği kuluymuşsunHappy.

Tırıvırı ile ilgili arkadaşlar seni fena hırpalamışlar, iyide yapmışlarWink. Sen arasaydın belkide seninle dalga geçip kapatacaklardı ama arayarak sen sana düşeni yapmış olacaktın.
Tırıvırı zıkkımının neler yaptığını canlı olarak gören birisi olarak kullananları kınıyorum.

saolsın serdar abicim bir tane ama gene idare ediyodu telefon için söylediğin atasözü içinde teşekkürler bu sıra çok kullanılan bir atasözü

tırıvırı atanlarıda bir daha affetmeyeceğimden emin olabilirsinizSeerf
Bul
Ugur kardeş hiç süphe etme ara. Ben lsam arardım. Katliama sebebiyet vermemen gerekirdi..Snifsinf
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Krizoberill yazdı:Ugur kardeş hiç süphe etme ara. Ben lsam arardım. Katliama sebebiyet vermemen gerekirdi..Snifsinf
bir dahak sefere ihtimal vermiyecemden emin olabilirsin76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,439 15-01-2016, 08:42
Son Yorum: yaser2sultan
  bu rapor hafta ici oldu gerci idare edin:) Ruhan Ozgen 15 3,732 24-11-2006, 20:04
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi