Yorumları: 16,360
Konuları: 492
uğurcum neyse bu hataları bidaha yapmazsın .tlf yada mk için bel çantası bulundur yanında daha güvenli

sen istesen yinede ara jandarmayı gitsinler bakkalı alsınlar bide ceza yazsınlar bak bakalım bidaha satıyomu?
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
yalova tatar yazdı:uğurcum neyse bu hataları bidaha yapmazsın .tlf yada mk için bel çantası bulundur yanında daha güvenli
sen istesen yinede ara jandarmayı gitsinler bakkalı alsınlar bide ceza yazsınlar bak bakalım bidaha satıyomu?
evet abicim ama yerinte teftiş yappıp aramam larım birde yoksa ayıp olur adamlara sordum o bakkatda satılıyomuş ama doğrumu yanlışmı bilmiyom
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Uğrur kardeş, 1 tane olsun bizim olsun. Bu zamanda onada şükür der tebrik ederim.
Telefonun için bi ata sözü vardır onu yazayım; Allah sevdiği kulunun eşşeğini kaybettirip daha sonra geri buldururmuş. Yani sende Allahın sevdiği kuluymuşsun

.
Tırıvırı ile ilgili arkadaşlar seni fena hırpalamışlar, iyide yapmışlar

. Sen arasaydın belkide seninle dalga geçip kapatacaklardı ama arayarak sen sana düşeni yapmış olacaktın.
Tırıvırı zıkkımının neler yaptığını canlı olarak gören birisi olarak kullananları kınıyorum.
Yorumları: 795
Konuları: 8
Ugur kardeş hiç süphe etme ara. Ben lsam arardım. Katliama sebebiyet vermemen gerekirdi..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Krizoberill yazdı:Ugur kardeş hiç süphe etme ara. Ben lsam arardım. Katliama sebebiyet vermemen gerekirdi..
bir dahak sefere ihtimal vermiyecemden emin olabilirsin