Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskişehir tanıtımı
Lakerda yazdı:Ya Hüseyin kusura bakma bu konuyu atlamışım geç gördüm.Bir kaçkez sadece içinden transit geçtim ama gerçektem muhteşem güzelliklerle doluymuş.Paylaşım için teşekkürler..

estağfurullah abi kusur nedemek ..yakındanda görürsün inşallah mehmet abi teşekkür ederim.. eskişehire beklerimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
eskişehiri merak etmeye başladım.buresimler başka yerden alınma değil herhaldehüseyin ,eline sağlık en kısa zamanda oradayım.
Bul
fotokopici yazdı:eskişehiri merak etmeye başladım.buresimler başka yerden alınma değil herhaldehüseyin ,eline sağlık en kısa zamanda oradayım.

Erol abi ne demek istediğin zaman gelebilirsin bizzat o resimleri yakından ve canlı olarak izlettiririz...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fotokopici yazdı:eskişehiri merak etmeye başladım.buresimler başka yerden alınma değil herhaldehüseyin ,eline sağlık en kısa zamanda oradayım.
Erol,ben uzaklardan resimlerin gercekligine sahidim...super bir sehirGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Erol,ben uzaklardan resimlerin gercekligine sahidim...super bir sehirGulumse

Faruk kaptan teşekkürler, bizim için farketmez resimlerin canlısını görmek isteyen herkes misafirimizdir buyursunlar gelsinler hem eskişehirimizi hem bizi tanımış olurlar bu vesileyle..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Faruk kaptan teşekkürler, bizim için farketmez resimlerin canlısını görmek isteyen herkes misafirimizdir buyursunlar gelsinler hem eskişehirimizi hem bizi tanımış olurlar bu vesileyle..Wink
Erolun saka yaptigini farkettim abi,benim sahitligimde saka...olurmu at ta orada meydan daSmilefotolardan kimsenin suphesi kesinlikle yok
Bul
hele biraz bekle erol abicim havalar biraz ısınsın...ben seni davet edecem zatenWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Albatros-gr yazdı:Erolun saka yaptigini farkettim abi,benim sahitligimde saka...olurmu at ta orada meydan daSmilefotolardan kimsenin suphesi kesinlikle yok

Faruk kaptan tabiki şaka yapıyor, erol abimi bilmezmiyim benHappy

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eskişehir'den bir kaç kare Uzun_ahmet 39 6,397 28-01-2009, 12:10
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi