Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Lakerda yazdı:Ya Hüseyin kusura bakma bu konuyu atlamışım geç gördüm.Bir kaçkez sadece içinden transit geçtim ama gerçektem muhteşem güzelliklerle doluymuş.Paylaşım için teşekkürler..
estağfurullah abi kusur nedemek ..yakındanda görürsün inşallah mehmet abi teşekkür ederim.. eskişehire beklerim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
eskişehiri merak etmeye başladım.buresimler başka yerden alınma değil herhaldehüseyin ,eline sağlık en kısa zamanda oradayım.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
fotokopici yazdı:eskişehiri merak etmeye başladım.buresimler başka yerden alınma değil herhaldehüseyin ,eline sağlık en kısa zamanda oradayım.
Erol abi ne demek istediğin zaman gelebilirsin bizzat o resimleri yakından ve canlı olarak izlettiririz...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
fotokopici yazdı:eskişehiri merak etmeye başladım.buresimler başka yerden alınma değil herhaldehüseyin ,eline sağlık en kısa zamanda oradayım.
Erol,ben uzaklardan resimlerin gercekligine sahidim...super bir sehir
Albatros-gr yazdı:Erol,ben uzaklardan resimlerin gercekligine sahidim...super bir sehir
Faruk kaptan teşekkürler, bizim için farketmez resimlerin canlısını görmek isteyen herkes misafirimizdir buyursunlar gelsinler hem eskişehirimizi hem bizi tanımış olurlar bu vesileyle..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Uzun_ahmet yazdı:Faruk kaptan teşekkürler, bizim için farketmez resimlerin canlısını görmek isteyen herkes misafirimizdir buyursunlar gelsinler hem eskişehirimizi hem bizi tanımış olurlar bu vesileyle..
Erolun saka yaptigini farkettim abi,benim sahitligimde saka...olurmu at ta orada meydan da

fotolardan kimsenin suphesi kesinlikle yok
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
hele biraz bekle erol abicim havalar biraz ısınsın...ben seni davet edecem zaten
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Albatros-gr yazdı:Erolun saka yaptigini farkettim abi,benim sahitligimde saka...olurmu at ta orada meydan da
fotolardan kimsenin suphesi kesinlikle yok
Faruk kaptan tabiki şaka yapıyor, erol abimi bilmezmiyim ben