Yorumları: 3,046
Konuları: 26
istavritci yazdı:değerli arkadaşlarım gelen gelmeyen herkese göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.orduya gelipte bir abimiz bir kardeşimiz var deyip uğramayana kırılırım tatile gelen veya gelecek arkadaşlarım orduda bir eviniz var her zaman beklerim.yedik içtik hakkınızı helal edin gittiğimde doya doya yazışırız inşallah ALLAHAISMARLADIK
artık şu resmide orduya gidince değiştir lütfen resmi gördükçe gittiğine üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
sende hakkını helal et sayın balıkçım bizden yana yerden göğe kadar helalı hoş olsun yedik içtik hamdolsun hepimizden ALLAH razı olsun sayın balıkçım saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
doktor yazdı:sende hakkını helal et sayın balıkçım bizden yana yerden göğe kadar helalı hoş olsun yedik içtik hamdolsun hepimizden ALLAH razı olsun sayın balıkçım saygılar.
katılmamak eldemi kalemine sağlık.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ben sana güle güle demiyeceğim, çünkü bundan sonra daha çok siteyi girme imkanın olacağına eminim. Yeni işinde başarılar diliyorum. Ordu avlakları hakkındada kısa sürede bilgiler bekliyorum. Helede güzel bir baraj bulursan, hemide aynalı veriyorsa bakmışın çalmışız kapını. Zaten sende fırsat buldukça malzeme için Adapazarı, İstanbul vs. gider gelir bizleri habersiz bırakmazsın. Seni seviyoruz.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
istavritci yazdı:değerli arkadaşlarım gelen gelmeyen herkese göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.orduya gelipte bir abimiz bir kardeşimiz var deyip uğramayana kırılırım tatile gelen veya gelecek arkadaşlarım orduda bir eviniz var her zaman beklerim.yedik içtik hakkınızı helal edin gittiğimde doya doya yazışırız inşallah ALLAHAISMARLADIK
ne demek mehmet ali abi sende görüşmeyecekmişiz gibi yazmışsın normalde burada çogumuz birbirimizle görüşemediğimiz halde site sayesinde görüşüyoruz işte.bizden yana helal olsun asıl sen helal et ayrıca daha mangallar yakacagız inşallah

[gvideo]-2270515946880902180[/gvideo]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
sende hakkını helal et mehmet ali abim bizden yana helal olsun

ayrılmadık her zaman beraberiz.... inan bana sazınla sözünle seni çok sevdik özletme kendini

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
bizden yanada helal olsun mehmet abi ordudan raporlarını eksik etme görüşmek üzere hoşça kal.

Yorumları: 11,006
Konuları: 243
mehmet ali abim sonuna kadar beraberiz

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.