06-11-2008, 20:19
fish or die yazdı:mersin raporu görelim bakalım neler çıkıyor o taraftanMurat kardeş resimler inşallah hafta sonu gelecek.
Yakaladığın balığın büyüklüğü yaşadığın hazla eş orantılıdır.
Mersin' de balığa gitmek isteyen varmı?
|
06-11-2008, 20:19
fish or die yazdı:mersin raporu görelim bakalım neler çıkıyor o taraftanMurat kardeş resimler inşallah hafta sonu gelecek.
06-11-2008, 20:20
bucalıfikret yazdı:mersinliler neredesiniz bekliyoruz.Fikret abi bütün Mersin balıkta heralde. ![]()
06-11-2008, 20:21
Lakerda yazdı:Mehmet Bey ''Mersin'de balığa gitmeyen arkadaşlar varsa haberleşelim'' demişsiniz. Tahmin ederim ki bu forumdaki arkadaşların en az % 95 i Mersin'de balığa gitmemiştir. Hepsiyle mi haberleşeceksiniz anlamadımAbi pardon yanlış yazmışım düzelttim şimdi. ![]() ![]() Tabi sitedeki arkadaşların hepsiyle de haberleşmek isterim neden olmasın.
26-11-2008, 16:15
mersin li
kardeşim mersinden balıga gideli diyecem ama oradan balıga açılan arkadaşlarım var raporlarda pek iç açıcı degil.. mersinli arkadaşların çogu mersinden açılıp karaduvar istikameti ile tuzla karagöcer karataş civarına balık avlamaya geliyorlar..mersin narlıkuyu silifke taşucu yeşilovacık tisan da avlandım.. ama pek verimli geçmedi acaba bende mi kusur var diyecek oldum araştırdım benden başka giden çok arkadaşım memmun degil bölgeden.. birde bunun tescili de şöyle oldu kaç defa tekne ile açıldıgımız da balıkcı tekneleri ile karşılaşıyoruz körfezde konuşuyoruz çogu karaduvar lı mersin li olay bu bol avlar RASTGELE
26-11-2008, 16:37
mehmet abi iyşallah gelen olur ben gelirim diyecem okul var
![]()
01-02-2009, 23:17
selam mehmet bey.biraz geç bir cevap olcak ama bende mersindeyim ve sürekli balığa gidiyoruz bi arkadaşla.lakin sonuç hep hüsran oluyor.biz bayağı acemiyiz anlıyacağın olta balıkçılığı konusunda.en uzak daha dün nizip'e birecik barajına gittik ama yosundan başka bişi tutamıyoruz.balık fizandaysa giderim abicim ama biz bilemiyoruz şu işe bi el atsak arkadaşlar el birliğiyle.sadece mersinle sınırlı değiliz anlayacağınız.sadece bize eşlik edecek,yardımcı olabilecek tecrübeli oltacı arkadaşlardan acil yardım istiyoruz.teşekkürler
01-02-2009, 23:55
kefal333 adını teleffuz edemedim kusura bakma emyn anlaşılmadı emin olabilirmi ama ne sormak istersen muhakkak buraarda cevap bulursun aramıza hoş geldin
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
11 MART yani yarın için balığa çıkmak isteyen varmı | morci | 15 | 5,647 |
12-03-2013, 18:26 Son Yorum: yycolak |
|
mersin kiralık tekne balık turu balık avı tekne ile balık avı | suat kaptan | 1 | 4,769 |
13-02-2011, 14:26 Son Yorum: site yönetim |