Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk mırmır avım ve kemer
hüseyin abim benim ayağına yüreğine sağlık,iyiki geldin görüştük,gönül isterdi beraber avda yapalım,ama iş güç fırsat vermedi,sen yinede denizin tadını çıkardın,mırmırıda yakaladın.inşallah bir dahaki sefere,beraber av yapmak, yarım kalan tatlı muhabbetimize devam etmek dileklerimle..saygılar abi,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
hüso süpersin cansın be arkadaşım nedimde sevdiğinde takılıyo ama yinede dikkatli olsun dimi denk getirirsen yandı.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abim benim ayağına yüreğine sağlık,iyiki geldin görüştük,gönül isterdi beraber avda yapalım,ama iş güç fırsat vermedi,sen yinede denizin tadını çıkardın,mırmırıda yakaladın.inşallah bir dahaki sefere,beraber av yapmak, yarım kalan tatlı muhabbetimize devam etmek dileklerimle..saygılar abi,

önce iş aytek muhabbet balık avı daha sonra geliyor..inşallah beraber balıkta valarız tekrar samimi karşılaman için teşekkür ederimRose

bahriyeli yazdı:hüso süpersin cansın be arkadaşım nedimde sevdiğinde takılıyo ama yinede dikkatli olsun dimi denk getirirsen yandı.

ismailim sende cansın be arkadaşım şimdiden özledim seni en kısa zamanda görüşmek dileğiyle nedime gelince ona herşey serbestSiyirdimAlkisHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi