Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekelerin canlı saklanması ve taşınması farklı yöntem
t_t yazdı:buzdolabı için hanımla kavga ederim diyenlere bir kova içinde biraz denizsuyu koyun tekeler içinde yaşıyacaktır.amasuyu güneş ışığı altında ve ağzı kapalı bir şekilde bırakmayın.ben bunu uyguluyorum.şu anda 2 haftayı geçti hala canlı lığını yitirmediler.haydi rast gele...
Aramıza hoşgeldiniz Talat bey,
Bu konudaki paylaşımınız için teşekkürler;deniz suyu tamam da iki hafta boyunca oksijen takviyesiz tekeler nasıl canlı kaldı merak ettim.Dediğiniz yöntemi uygulayan arkadaşım vardı konuyu bir başlıkta paylaşmıştım ama o arkadaşım suya akvaryum pompası ile hava beslemesi uyguluyordu..

FuRkAn * yazdı:Ben Tekeleri Bunda Saklıyorum yazın Tekneyle Kenarlardan kepçeyle Yemlik Yakaladığımız Tekeleri PatLak Olarak Tabir Ettiğimiz bu plastik kavanozda teknenin kaldıraçına bağlayarak canlı kalıyor balıga cıkacağımız zamanda livara koyuyoruz ölme derdi yok paylaşmak istedim İyi Akşamlar.

FuRkAn *
Paylaşım için teşekkürler Furkan,en yaygın uygulama senin anlatığın sanıyorum.Genelde böyle saklıyoruz tabi ama tek sakıncası kavanozu bıraktığımız yerde bir daha bulamamak..SiyirdimBizim tekneler denize çıkmadığımız zamanlarda sürekli kumsalda durur.Tek kavanoz bağlayacağımız yerler site iskelelerinin ayakları.Bıraktığımız yerde iki gün dursa razıyız..[Resim: icon7.gif]
Bul
güzel bir bilgi teşekkürler
Bul
Lakerda yazdı:Aramıza hoşgeldiniz Talat bey,
Bu konudaki paylaşımınız için teşekkürler;deniz suyu tamam da iki hafta boyunca oksijen takviyesiz tekeler nasıl canlı kaldı merak ettim.Dediğiniz yöntemi uygulayan arkadaşım vardı konuyu bir başlıkta paylaşmıştım ama o arkadaşım suya akvaryum pompası ile hava beslemesi uyguluyordu..

Paylaşım için teşekkürler Furkan,en yaygın uygulama senin anlatığın sanıyorum.Genelde böyle saklıyoruz tabi ama tek sakıncası kavanozu bıraktığımız yerde bir daha bulamamak..SiyirdimBizim tekneler denize çıkmadığımız zamanlarda sürekli kumsalda durur.Tek kavanoz bağlayacağımız yerler site iskelelerinin ayakları.Bıraktığımız yerde iki gün dursa razıyız..[Resim: icon7.gif]

Eger Teknen şamandıradaysa livarda saklayabilirsin kimse calmaz etmez
Bul
t_t yazdı:buzdolabı için hanımla kavga ederim diyenlere bir kova içinde biraz denizsuyu koyun tekeler içinde yaşıyacaktır.amasuyu güneş ışığı altında ve ağzı kapalı bir şekilde bırakmayın.ben bunu uyguluyorum.şu anda 2 haftayı geçti hala canlı lığını yitirmediler.haydi rast gele...

Teşekkürler TALAT
AAlkisRAMIZA HOŞ GELDİN
Bul
Paylaşım için teşekkürlerAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
aramıza hoşgeldin. biz burada teke ile avlanmıyoruz. sebebi ise tekenin olmaması. yine de paylaşım için teşekkür ederim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  canlı yem takılışı LeVrEkCi 11 7,347 22-01-2011, 23:07
Son Yorum: Rasgele
  Canlı yem nereden alabilirim? levend 16 6,717 22-12-2010, 22:53
Son Yorum: orhanekmekci
  Canlı teke'nin iğneye takılışı (video) Lakerda 6 3,448 15-12-2010, 13:36
Son Yorum: cilingoz
  Canlı teke satışı yapan yer varmıdır? nihatkr 12 4,785 28-08-2010, 03:17
Son Yorum: araphüso26
  tatlı su icin Ufak balık canlı RastGele 3 2,312 26-02-2010, 12:15