Yorumları: 8,543
Konuları: 276
t_t yazdı:buzdolabı için hanımla kavga ederim diyenlere bir kova içinde biraz denizsuyu koyun tekeler içinde yaşıyacaktır.amasuyu güneş ışığı altında ve ağzı kapalı bir şekilde bırakmayın.ben bunu uyguluyorum.şu anda 2 haftayı geçti hala canlı lığını yitirmediler.haydi rast gele...
Aramıza hoşgeldiniz Talat bey,
Bu konudaki paylaşımınız için teşekkürler;deniz suyu tamam da iki hafta boyunca oksijen takviyesiz tekeler nasıl canlı kaldı merak ettim.Dediğiniz yöntemi uygulayan arkadaşım vardı konuyu bir başlıkta paylaşmıştım ama o arkadaşım suya akvaryum pompası ile hava beslemesi uyguluyordu..
FuRkAn * yazdı:Ben Tekeleri Bunda Saklıyorum yazın Tekneyle Kenarlardan kepçeyle Yemlik Yakaladığımız Tekeleri PatLak Olarak Tabir Ettiğimiz bu plastik kavanozda teknenin kaldıraçına bağlayarak canlı kalıyor balıga cıkacağımız zamanda livara koyuyoruz ölme derdi yok paylaşmak istedim İyi Akşamlar.
FuRkAn *
Paylaşım için teşekkürler Furkan,en yaygın uygulama senin anlatığın sanıyorum.Genelde böyle saklıyoruz tabi ama tek sakıncası kavanozu bıraktığımız yerde bir daha bulamamak..

Bizim tekneler denize çıkmadığımız zamanlarda sürekli kumsalda durur.Tek kavanoz bağlayacağımız yerler site iskelelerinin ayakları.Bıraktığımız yerde iki gün dursa razıyız..
Yorumları: 719
Konuları: 0
güzel bir bilgi teşekkürler
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Lakerda yazdı:Aramıza hoşgeldiniz Talat bey,
Bu konudaki paylaşımınız için teşekkürler;deniz suyu tamam da iki hafta boyunca oksijen takviyesiz tekeler nasıl canlı kaldı merak ettim.Dediğiniz yöntemi uygulayan arkadaşım vardı konuyu bir başlıkta paylaşmıştım ama o arkadaşım suya akvaryum pompası ile hava beslemesi uyguluyordu..
Paylaşım için teşekkürler Furkan,en yaygın uygulama senin anlatığın sanıyorum.Genelde böyle saklıyoruz tabi ama tek sakıncası kavanozu bıraktığımız yerde bir daha bulamamak..
Bizim tekneler denize çıkmadığımız zamanlarda sürekli kumsalda durur.Tek kavanoz bağlayacağımız yerler site iskelelerinin ayakları.Bıraktığımız yerde iki gün dursa razıyız..![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
Eger Teknen şamandıradaysa livarda saklayabilirsin kimse calmaz etmez
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
t_t yazdı:buzdolabı için hanımla kavga ederim diyenlere bir kova içinde biraz denizsuyu koyun tekeler içinde yaşıyacaktır.amasuyu güneş ışığı altında ve ağzı kapalı bir şekilde bırakmayın.ben bunu uyguluyorum.şu anda 2 haftayı geçti hala canlı lığını yitirmediler.haydi rast gele...
Teşekkürler TALAT
A

RAMIZA HOŞ GELDİN
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Paylaşım için teşekkürler
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
aramıza hoşgeldin. biz burada teke ile avlanmıyoruz. sebebi ise tekenin olmaması. yine de paylaşım için teşekkür ederim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...