Sigara paketi iyi oluyordu,ben sigara içmediğim için önce resme bakıyorum sonra hemen bakkala koşup o sigaradan isteyip boyunu ölçüyorum tekrar eve gelip balık boyunu hesaplıyorum,Çakmaklar için de aynı işi yapıyorum.Bunlar için şakası.Balık gazete kağıdı üzerinde resmi çekilir,Anlayanlar anlar balık boyunu.Hiper marketlerde kağıt şerit metreler vardır bunlardan edinmek en iyisi.Bunlar ücretsizdir,bir kenara asarlar millet gider oradan alır.
sigarayı bırakın arkadaşlar o sizi bırakmadan siz bırakın,hem kötü kokuyor hem saglıga zararlı hem balık resimlerinin yanına koyamıyorsunuz bırakın gitsin yawww
MaVrUşGiL yazdı:Abi, niye karar veremediniz anlamadım. En baştada dediğim gibi, hiç olmazsa en az bir 5 ytl bulunur herkesde. Koyun onu iş bitsin.
Şekil 1A ve Şekil 1B de görüldüğü üzere
yav mavruşum sarı ve yeşil kağıtlar çok güzel çıkmış harika görüntülertebrik eder devamını beklerim...paraların yanında balıklar gözükmüyooooooooooooooooooooooooooooooo
araphüso26 yazdı:yav mavruşum sarı ve yeşil kağıtlar çok güzel çıkmış harika görüntülertebrik eder devamını beklerim...paraların yanında balıklar gözükmüyooooooooooooooooooooooooooooooo
Abi örnekle açıklayım dedim İnşallah diyelim abi, bunlar gibisini yakalayım üstümde olmasa bile, merkez bankasından alır bi yüzlüğüde oraya yapıştırırım