Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara ve Çevresi 2009 yılı org.
Valla gidişata bakılırsa henüz bir şey görmedik, daha beteri de olacak gibi yani, Allah sonumuzu hayır etsin.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
Neyse işi politikaya dökmeyelim.

Ankara organizasyonu düzenlenirse, ne yapar eder, elbette bir ucundan tutarız, ama geçen sene doğru dürüst balığa çıkmadım, barajlarda göllerde durumlar nasıl hiç bilgim yok, bilgim olmadan da şuraya-buraya diye organizasyonu ben ayarlamaya kalkışamam. Bilgisi olan arkadaşlar önersin, dediğim gibi üstümüze düşeni layığıyla yapmaya çalışırız Allah'ın izniyle.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:Neyse işi politikaya dökmeyelim.

Ankara organizasyonu düzenlenirse, ne yapar eder, elbette bir ucundan tutarız, ama geçen sene doğru dürüst balığa çıkmadım, barajlarda göllerde durumlar nasıl hiç bilgim yok, bilgim olmadan da şuraya-buraya diye organizasyonu ben ayarlamaya kalkışamam. Bilgisi olan arkadaşlar önersin, dediğim gibi üstümüze düşeni layığıyla yapmaya çalışırız Allah'ın izniyle.

Serdar Bey affına sığınarak hemşerim diye hitap edeceğim.Ucundan tutacağını biliyorum emeğini bizim siteden kimse esirgemez inşallah herkesin işleri düzelirde güzel bir org. olur.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Estağfurullah hemşerim ne demek.

Aman önce memleketin huzuru diyelim. Ondan sonra Allah can sağlığı verdikçe daha çok organizasyon yaparız inşallah.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:Estağfurullah hemşerim ne demek.

Aman önce memleketin huzuru diyelim. Ondan sonra Allah can sağlığı verdikçe daha çok organizasyon yaparız inşallah.

Hemşerim çok haklısın önce ülkemizin huzuru.Herşey yoluna girer.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
kamil abi nerelerde yav ortalarda yok onun yer için mutlaka bir fikri olur76
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi