Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BuDa BeNiM hObİm
BalıkcıSerdar yazdı:buradaki evin taş temeli ve terastaki seramiğin döşenmesi haricindeki herşey benim ustalığım, elemeğim, göz nurum, alınterim.

geçtiğimiz kurban bayramı boyunca da ön taraftaki meyve fidanlarının çukurlarını açtım sonraki hafta sonu da fidanları diktim, bakalım bahara Allah ne gösterecek.

yer Ortabereket köyü, İlker kardeşimle Kamil usta köyü iyibilir, son foto daki tepenin öbür tarafı Çanıllı (asartepe) barajı, laf aramızda Kamil ustanın balıkları hapisiyle birlikte düşürdüğü göletSmile

Aramızda ne cevherler varmışta bizim haberimiz yokmuş Alkis
Abi o ahşap işçiliği senin eserin anladığım kadarı ile. Vallahi bu işi tarif edecek bir kelime bulamıyorum, helal olsun.AlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Serkan seni canı gönülden tebrik ederim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
serdar abi eline emegine saglık valla hayran kaldım işçiliğine,benim işim ağaç ve sen bu işi iyi biliyorsun maşallah diyim ne diyim abi süper iş çıkmış Alkis
Bul
Taş işciliğine şapka çıkartırken,şahane bir ev yapıp çıktın karşımızaSiyirdim.Allah iyi günlerde,sağlıkla oturmayı nasip etsin kardeşimAlkisSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
tebrikler-takdirler ve iyi temennileriniz için teşekkür ederimSmile

Evin mülkiyeti kayınbiradere, işçiliği bana ait. Sağolsun kullanımı ortak. Daha iyileri sizlerin olsun umarım.

Nihat kardeşim, şu anda sadece hobi olarak uğraşıyorum, ama emekli olunca yanına gelicem şimdiden haberin olsun yerimi hazırlaSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
ne güzel bir hobin varmış abicim benimde hobim balık tutmakAlkisAlkisSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi