Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mırmır hakkında
Oktay bey aramiza hosgeldin !Alkis
Bul
arkadaşlar ben siteye yeni katıldım 2012 de mırmır avına giden arkadaşlar varmı ben izmir bornovada ikamet ediyorum gümüldür ahmetbeylide ve çevresi olabilir
şimdiden tşkkr ederim
Bul
ILMAZ bey sitemize hosgeldiniz IZMIR den uye sayimiz oldukca fazla yardimci olacaklardir saygilar...
Bul
aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
ılmaz yazdı:arkadaşlar ben siteye yeni katıldım 2012 de mırmır avına giden arkadaşlar varmı ben izmir bornovada ikamet ediyorum gümüldür ahmetbeylide ve çevresi olabilir
şimdiden tşkkr ederim

sizde aramıza hoşgeldiniz, yeni bir tanışma başlıgı altında konu açarsanız daha dikkat çekici olur. iyi paylaşımlar
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Hoşgeldiniz.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
hoş geldin sevgili kardeşim.ahmetbeyli maydanoz koyda oturuyorum.hemen herkes tanır burada beni.hayal market dersen hemen bulursun.zaten ahmetbeyli sahilden devam ettinmi dükkanın önündesin.her türlü bilgi ve fikir burada hazır.her zaman beklerim.76
Bul
ılmaz yazdı:arkadaşlar ben siteye yeni katıldım 2012 de mırmır avına giden arkadaşlar varmı ben izmir bornovada ikamet ediyorum gümüldür ahmetbeylide ve çevresi olabilir
şimdiden tşkkr ederim
Sitemize hoş geldiniz.GulumseWink
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
şimdiden tşkkr ederim

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Mırmır kumluk alanlarda beslenip av veren hayvandır. Sanırım Siz kıyı avı için soruyorsunuz bunun için kıyıcı arkadaşlarımız bilgilendirecektir.76
Bul
Ilmaz ailemize hosgeldiniz
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mırmır Hakkında ugurcicekgs 12 4,372 01-09-2008, 15:44
Son Yorum: rusan
  Mırmır Balığı(Çizgili Mercan) LeVrEkCi 0 10,095 07-12-2006, 13:41
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi