Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amatör balıkçı katilleri
Üzülerek bunları yazıyorum sebebi bu hafta içi sakara balığa gidelim dedi arkadaşlar daha yeni geldim aslında çataörenden herneyse cumartesi pazarına gidip siyah sülük aradım bulamadım bi yaşlı teyze satıyordu yok hatta kazık çizmelerimi giyip çıkarmayı deneyecektim ama hüseyin abi akın dikkat et su yüksek demişti o yüzden vaz geçtim solucan neyime yetmiyor dedim birazda kurbağa yakalasam ne mutlu bana evde bulunan hazır askılarımı kontrol edip iğnelerimi biledim malum bu av benim için çok önemli sonuçta karşımda et öbür olan bi balık var YAYIN yılan gibi ağzını 180 derece acabilen bi hayvan bundan 15-20 sene önce çok büyük yayınlar çıkıyordu ama bilinçsiz avlanma bunlara tüketti resmen hala var biliyorum ama bize gelmiyorlar
olaya geleyim kendini bilmeyen odun, öküz, aklı başında olan dağ magandaları sakarın kenarında dinamitle balık avlamış,yayın yavrusu ( kelebek ) leri bile almışlar sadece dinamit değil karpitlede balık avlıyorlarmış bilen bilir karpit sıkıştığında bi dinamit gibi patlayan bi maddedir bendede var karpit ama ben onu lambam için almıştım karpit lambası çok kuvvetli işiği olan bi lamba çoğu balıkçıda olması gereken bi lamba şu an sakarda jandarma dolaşıyormuş tabii bizim balık hayallerimiz suya düştü şikayet etsen ne olacak kim attığı belli değil
Bu kişiler sayesinde biz amatör balıkçıların adı çıkıyor dokuza inmiyor sekize sanki dinamiti atan biziz üç kuruşluk bi balık zevkimiz var onuda b... ediyorlar hepimiz çalışan insanlarız veya emekli bir sene boyunca bekleyip balık avı açıldığında böyle olaylarla karşılaşınca insanı balıktan soğutuyorlar.Bu kişiler bilmiyorlarmı birkaç sene sonra böyle bilinçsiz avlanmadan dolayı balık kalmıyacağını zaten ülkemizde baş gösteren küresel ısınma yüzünden kuruyan çok nehrimiz göletimiz ırmağımız bulunuyor
Bul
akın şikayet etsem ne olacakki mantığından dolayı hep yanlış yapıyoruz bence ne olursa olsun şikayetini yap sen kolluk kuvvetleri gelir gelmez onların sorunu en azından sen vicdanını rahatlat bizlerde içimizi rahatlatalım.
bu zamanda hala daha dinamit atan ş.....sizler varmıymış hemde sakarya gibi biryerde yazıklar olsun.
Bul
Aynen kızılırmağıda dinamitlemişler ve halen ağ çekiyorlar.Elinde dinamit patlayan kişiler bile oldu.Milletimiz başına gelmedikçe akıllanmıyor.Suya elektrik vermeye çalışıpta ölenler.Böyle yapan kişilerin iki yakaları bir araya gelmiyor.Adamlar karda kışta bile ağ geriyorlar, erinmeden üşümeden suyun çok olduğu dönemlerde tehlikeli olduğu halde soğukta suya girenler bile var.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
insanda bu kadar hırs olmamalı..kendi canını tehlikeye atarken balık katliamı da yapıyor.elinde patlasın beter olsun diyecem ama içim acıyor söylerken..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Bu dinamitleri atanların ormanları yakanlardan ne farkı var
Bul
akın bu işin özümü insanların bilinçlenmesinde balığa ne tarafa gittin..hayırlsıolsun ne diyelim arkadaşlar söylemiş söylenecekleriSnifsinf
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
:fener: Araştırıldığında bulunur.
Yeterki bir kaç arkadaş akıllı ve uyanık olmalı.
Olayı yapanlar kendiliğinden meydana çıkar.
Aklı başında insanlar bu şekilde davranmaz.
Sevgi ve saygılar.
RAST GELE !
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bu dinamitleri atanların ormanları yakanlardan ne farkı var
harun çanakkaledeki orman yangınına şahit oldun 700 hektarın üstünde yer yanmışSnifsinf
Bul
cezalarımızın kesin ve caydırıcı olması gerek böyle durumlarda tek çözüm bu gibi geliyor bana, birde sıkı kontrol olursa iyi olur.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zordur yalnız amatör balıkçılık BABUÇ 14 2,305 23-04-2015, 01:24
Son Yorum: HK-18
  Acemi balıkçı axion33 14 2,133 19-05-2014, 20:51
Son Yorum: axion33
  Bizde Neden Olmasın ! Amatör Balıkçıla Gönül vermiş Sizler... DeLi_KuRT 4 1,693 23-10-2013, 19:10
Son Yorum: rusan
  amatör rapala bahriyeli 22 3,850 07-08-2007, 21:54
Son Yorum: bahriyeli
  Mersin Yöresinin Amatör Balikcilari Adanali1 8 2,984 14-12-2006, 22:57
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi