Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gedİz Nehrİ
Gerçektende zor
şimdi süratli yapılaşma yapanlar nereden çıktı bu adamlar ev bina dikemeyecekmiyiz diyecek ,kanalizasyon arıtma tesislerinin yeterli olmaması,evsel ve endüstriyel atıklar,tarımsal kirlilik bir pisliğimizi atamıyoruz diye basbas bağıracak kum çakıl ocakları maddi kayıp yaşayacaklar olurmu hiç para var ucunda
Tepki çekeceğimiz kesime bakarmısın

Şu Dünyada yanlış olana gönülden inanıp doğruymuş gibi canı pahasına savunan o kadar çok insan varki
Bul
doğrusun harunum yanlış kadar doğrunun sesi çıkmıo herşey ondan kaynaklanıyoRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sağlam bir güç ve maddiyattan başka yolu yok yada çok kuvvetli bir kenetlenme ile bunlara dur diyebiliriz.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
harun kardeşimizin dediği gibi STK.ları güçlendirmek lazım 11/gündür geziyorum maalisef anadoluda ve trakyada insan atığı ve fabrika atığı olmayan akarsu ve deniz . yok gibi bu iş denizcilerin trol avcılığı yapması gibi maalesef bindiğimiz dalları kesiyoruz sonumuz hayrola inş.
Bul
Gediz ağzına gelmeden Menemen ve Maltepe taraflarını görseniz ağlarsınız. Geçtiğimiz yıllarda fotoğraflarını çekmiştim bulabilirsem buraya atayım da görün. Böylesine sorumsuzluk ve cahillik örneği başka nerede olabilir ki. geçtiği her yere özellikle BAKIRÇAY Havzası diye adlandırılan bölgeye hayat ve güzellik katan bu nehrimizi kirletenlere ve kirlenmeye göz yumanlara ve sessiz kalan bizlerede yuh olsun. Bu arada gediz ağzına yani denize kavuştuğu alana giden olursa aman dikkat edin batarsınız sakın girmeyin
Bul
Harun kaptan ve tüm arkadaşların önerilerine katılıyorum, kenetlenmemiz lazım birlik beraberlik içinde tepki göstermeliyiz. deniz,nehir,göl,baraj içme sularımız hepsi temiz olsunAlkis
Bul
Arkadaşlar Erdek organizasyonuna oltaların yanında bu gibi çevre katliamına dur demek için neler yapabileceğimiz konusunda fikirlerinizide olgunlaştırıp derleyip toparlayıp gelin bu konularıda konuşalım
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar Erdek organizasyonuna oltaların yanında bu gibi çevre katliamına dur demek için neler yapabileceğimiz konusunda fikirlerinizide olgunlaştırıp derleyip toparlayıp gelin bu konularıda konuşalım

keşke televizyonlarıda toplayabilsekte ulusal kanallarda yayınlansa ama çok zor iş ...tanıdığı olupta çağırırım diyen varsa eyvallah sadece sitede duyurulacaksa ben yine varım
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
üzülsekte kahrolsakta malesef değişen hiç bişey yok bindiğimiz dalı kesiyoruz dibimizde
koskaca bir nehir var biz faydalanamıyoruz tutulan balıkta sağlıklı değil gediz ve
daha niceleri aynı sorunla karşı karşıya doğal hayatı her ferdin koruması lazım çünki
orda hayat biterse bizlerde bu döngüde zarar göreceğiz elin oğlu en küçük değerini
nasıl koruyupta gözetiyor imreniyorum gelecek nesil inşallah daha bilinçli olur teşekkürler adem selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bırakın akarsuyu, suyunu içtiğimiz göllerin kenarları çöplük yerine dönmüş ama hata bizim biz demekki temiz bir toplum olamamışız her şeyi karşımızdakilerden beklemememiz gerkli biz üzerimize düşen vatandaşlık görevlerimizi yerine getirsek her taraf güllük gülistanlık olacak.hepimize kolay gelsin önce biz duyarlı olalımAlkisAlkis
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi