Yorumları: 15,531
Konuları: 117
LeVrEkCi yazdı:valla hüseyin geldi ama pişman olmuştur istanbulda cumartesi günü aksaraydan sarıyere gelmek istanbuldan tekirdağa gitmek kadar zaman alır baya uzun bir yolculuk yaptı saolsun varolsun 
iyi olmuş işte istanbulu öğrenmiş BOBO Daha ne istio sıkma canını

bugün ilerya ile de buluıştular kahve içerken telefon ettiler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ohhhh maaşalah keyifletrde gıcır

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
araphüso26 yazdı:uzun bende bekliom iş yerine gel tanışalım ayıp oluo benim iş yerine hiç gelmion kıskandırma adamı
Arap senin işyerine geldiğim kadar kendi işyerime gelmedim sen bari yapma..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:valla hüseyin geldi ama pişman olmuştur istanbulda cumartesi günü aksaraydan sarıyere gelmek istanbuldan tekirdağa gitmek kadar zaman alır baya uzun bir yolculuk yaptı saolsun varolsun 
Eyvallah nihatım sende saolasın....
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
H.A.R.U.N yazdı:Uzun hoş heldin sefa getirdin yaw kusurumuza bakma keşke önceden haberim olsaydı ona göre zamanlama yapardım sabah Nihatın oradaydım sonra bir iş durumu vardı oraya geçtim kısmet işte inş. görüşmek ümidiyle
Sağlık olsun be harun inşallah bidahaki sefere..