Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
inşallah acısınıda çıkaracaz az kaldı asıl tam zamanı mayıs da nisandada bi deneme yaparım kısmet olursa.
aslında haftaya organizasyondan 1 gün önce gidiyim diyordum ama sanırım gitmeyeceğim balık yok o kadar eziyet birde oradan dönüşte organizasyona devam et çok yorucu olur.
ufak tefek işlerim var onları halledip belki o cumartesi olta takım almaya gider pazarda organizasyona inşallah.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
LeVrEkCi yazdı:inşallah acısınıda çıkaracaz az kaldı asıl tam zamanı mayıs da nisandada bi deneme yaparım kısmet olursa.
aslında haftaya organizasyondan 1 gün önce gidiyim diyordum ama sanırım gitmeyeceğim balık yok o kadar eziyet birde oradan dönüşte organizasyona devam et çok yorucu olur.
ufak tefek işlerim var onları halledip belki o cumartesi olta takım almaya gider pazarda organizasyona inşallah.
organizasyonda istavritleri götürürken benide hatırla nihatım
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
tamam hüseyin sen oradaymışsın gibi tutup yeriz inşallah
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Anlaşılan balık başlamamış. Ama denemelerde fayda var. Paslanmamak lazım
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
İnşallah yakında levrek foto ve videolarınıda görürüz. Paylaşım için teşekkürler Nihat. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
vedat hocam bir levreği çekerken videolayabilsem o heyecanı hep beraber yaşasak istiyorum hep bakalım inşallah tam teşekküllü dostum gürhanla o işi yapma imkanı olacak inşallah.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
güzel görüntüler nihat kızıda götürmüşsün balığa
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:güzel görüntüler nihat kızıda götürmüşsün balığa
bi dolaştırdım erden abi soğuktu birazda tedirgin oldu kısa sürdü yolculuk