04-03-2008, 12:33
(Son Düzenleme: 04-03-2008, 15:25, Düzenleyen: yalova tatar.)
yaw başlığıda gavurca yazdım ama olsun beim pc deki sorun şu sık sık donmalar oluyor tam yazı yazarken kum saati bi çıkıyo geri gelmesi hak getire,reset yapıyom bu seferde gavurca bazı yazılar çıkıyo açıklamasıda sistem bazı dosyaları okuyamıyor diyo,bazende ekran komple kararıyo sol üst köşede hard disk error diyo,pc 7 senedir var geçen ay yeni hart disk taktırdım oh be nihayet geri geldi donma sorununu yazarken tekrar yaşadım inat ya bendekide reset yapmadım 20 dk sürdü geri gelmesi
yani ben öldüm beni bırak yeni almı diyo bu alet bana şimdi hadi yardım edin
ha bide sadece site açık şu anda bana demişlerdi ki msn den olabilir msn listenden yani
bu çok sık olmaya başladı sabahtan beri 5 kez oldu donma olayı en son bi kere yere vurcam galiba
yada camdan aşağı dellenmeye başladım
bak yine başladı kasa sanki kamyoncu ara gazı verir ya onun gibi ses çıkartmaya başladı
yani ben öldüm beni bırak yeni almı diyo bu alet bana şimdi hadi yardım edin
ha bide sadece site açık şu anda bana demişlerdi ki msn den olabilir msn listenden yani
bu çok sık olmaya başladı sabahtan beri 5 kez oldu donma olayı en son bi kere yere vurcam galiba
yada camdan aşağı dellenmeye başladım
bak yine başladı kasa sanki kamyoncu ara gazı verir ya onun gibi ses çıkartmaya başladı
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET