Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
help me
yaw başlığıda gavurca yazdım ama olsun beim pc deki sorun şu sık sık donmalar oluyor tam yazı yazarken kum saati bi çıkıyo geri gelmesi hak getire,reset yapıyom bu seferde gavurca bazı yazılar çıkıyo açıklamasıda sistem bazı dosyaları okuyamıyor diyo,bazende ekran komple kararıyo sol üst köşede hard disk error diyo,pc 7 senedir var geçen ay yeni hart disk taktırdım oh be nihayet geri geldi donma sorununu yazarken tekrar yaşadım inat ya bendekide reset yapmadım 20 dk sürdü geri gelmesi
yani ben öldüm beni bırak yeni almı diyo bu alet bana şimdi hadi yardım edin
ha bide sadece site açık şu anda bana demişlerdi ki msn den olabilir msn listenden yani
bu çok sık olmaya başladı sabahtan beri 5 kez oldu donma olayı en son bi kere yere vurcam galiba
yada camdan aşağı dellenmeye başladım
bak yine başladı kasa sanki kamyoncu ara gazı verir ya onun gibi ses çıkartmaya başladı
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yok abi ya msn listesiyle alakası yokk bence,, artık ram falanda yenilemen lazım bence gerçi bilgisayardan anlayan ark. var erden abi bişeyler sölerler heralde..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bekliyom zaten muratım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
erden ben anlamam bana bakma
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
sisteme bir format atmayı denemediysen denemeye değer.virüs filan varsa,virüs programları temizleyemiyordur format çözüm olabilir. attıysan ram artık ömrünü tamamlamıştır yada yerinden oynamıştır.ram değiştirsen 7 yıllık anakarta göre ram biraz zor bulursun.komple kasa yenilenir.
birde kasadaki fanlar çalışıyormu veya zorlanıyormu?ısınma problemi olabilir belki.
Bul
Erden abi öncelikle, bahar temizliği yap derim. Explorer de göz atma geçmişini yok et. Sonra disk temizleme yap.
Bunları yaptıktan sonrada bilgisayarın yaşına bakarsak, yok bu daha gitsin dersen işlemcini değiştir.
Yok bu işlerle uğraşamam dersen yeni bir pc. derim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
serkan bende aynı şeyi düşünüyom şu iki ayda yaptığım masrafla yeni bi tane alırdım gerçekten,saolun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi