14-03-2008, 15:40
orhan abi bizde önce öyle düşündük ama bu seferde siteye seyrek takılan üyeler gelip bakıyorlar adama hoşgeldin deniyor oda bişeyler yazıyor sonra bakıyorki adamın aslında tek mesajı yok bu seferde ona ayıp oluyor
hoşgeldin mesajı
|
14-03-2008, 15:40
orhan abi bizde önce öyle düşündük ama bu seferde siteye seyrek takılan üyeler gelip bakıyorlar adama hoşgeldin deniyor oda bişeyler yazıyor sonra bakıyorki adamın aslında tek mesajı yok bu seferde ona ayıp oluyor
14-03-2008, 19:45
ilk üye olduğum günler geldi aklıma, internet olayındada sıfırdım. oktaydan aldığım mesaj beni çok mutlu etmişti. ama uzun süre mesaj nasıl yazılıyor çözememiştim. Birde tanımadığım insanlarla neyi paşlaşabilirim diye düşünüyordum. ama burada gerçek dostluklar var. HERKEZE KAPIMIZ AÇIK.
15-03-2008, 07:48
murataydın yazdı:ilk üye olduğum günler geldi aklıma, internet olayındada sıfırdım. oktaydan aldığım mesaj beni çok mutlu etmişti. ama uzun süre mesaj nasıl yazılıyor çözememiştim. Birde tanımadığım insanlarla neyi paşlaşabilirim diye düşünüyordum. ama burada gerçek dostluklar var. HERKEZE KAPIMIZ AÇIK.Murat sende birşeyler varmış bizimde kısmetimiz varmışki şu anda birşeyleri paylaşabiliyoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Meteor35 Bülent Hoşgeldin | ALTAYLI | 4 | 1,199 |
16-10-2012, 02:08 Son Yorum: tahsinmersin |
|
Ramazan Bayramı Mesajı | pardallian | 18 | 4,040 |
31-10-2006, 16:00 Son Yorum: Arşimet |